Neler Yeni

M.2 SSD konusunda kafam karışık beni kurtarır mısınız?

Leclerc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre ATAŞ
Bütçe
1500
İlk araştırmamda 1385 TL fiyatıyla Samsung 980 inceledim oyun yüklemek ve kişisel verilerimi depolamak için kullanacağım DRAM bulunmuyor evet ama Samsung kalitesi, 600TB garantisi ve verdiği hız beni biraz bu ürüne çekiyor %70 üzerini doldurmam da dolarsa oyunlar daha yavaş mı açılır DRAM olmaması oyun açılış hızını ciddi! Derece de etkiler mi

970 EVO Plus 1620TL bu biraz daha iyi bütçemi aşıyor.

Sizinde bir öneriniz var mı yazma ve okuma 3000mb/s üzerinde olsa iyi olur. Not: Hız olarak düşünmezsem de Kioxia G2 alabilirim
Lütfen bilgisi olan herkes yazabilir mi?

MeYuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mert YÜKSEL
Bende 980 ve 970 evo plus arasında kaldım. DRAM olması tabii ki daha iyi olur.
Ben 970 evo plus tercih ettim 3500 yazma ve 3500 okuma performası ortalaması ile kullanıyorum. Memnunum bütçeni az zorlayıp 970 evo plus almalısın bence

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İlk araştırmamda 1385 TL fiyatıyla Samsung 980 inceledim oyun yüklemek ve kişisel verilerimi depolamak için kullanacağım DRAM bulunmuyor evet ama Samsung kalitesi, 600TB garantisi ve verdiği hız beni biraz bu ürüne çekiyor %70 üzerini doldurmam da dolarsa oyunlar daha yavaş mı açılır DRAM olmaması oyun açılış hızını ciddi! Derece de etkiler mi

970 EVO Plus 1620TL bu biraz daha iyi bütçemi aşıyor.

Sizinde bir öneriniz var mı yazma ve okuma 3000mb/s üzerinde olsa iyi olur. Not: Hız olarak düşünmezsem de Kioxia G2 alabilirim
Lütfen bilgisi olan herkes yazabilir mi?
Oyun, veri yedekleme vs. için G2 bile fazla fazla yeterli olur diye düşünüyorum. (aradaki farkı hissetmezsiniz, düz sata3 ssd bile olsa oyunlar yavaş açılmıyor - hdd- gibi uçurum farklar yok) Bütçeye göre bunlardan birini tercih edebilirsiniz, üzmez...

Top Bottom