Neler Yeni

M-ATX için küçük mütevazı kasa önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
Arkadaşlar odam küçük. Mütevazı, "çok" küçük, "ucuz" bir kasa arıyorum. Anakartım m-atx, soğutucum stok bu yüzden herhangi bir kasayı önerebilirsiniz. Ucuz olması tek kriterim ışıklı mışıklı olmasına gerek yok. PSU'm var.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar odam küçük. Mütevazı, "çok" küçük, "ucuz" bir kasa arıyorum. Anakartım m-atx, soğutucum stok bu yüzden herhangi bir kasayı önerebilirsiniz. Ucuz olması tek kriterim ışıklı mışıklı olmasına gerek yok. PSU'm var.
Böyle bir şey olabilir sanırım:

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Cs-107 daha havadar olacaktır.
Bu da güzel ek olarak, bir ara almayı düşünüyordum bunu 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kocaman o kasa 😀

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Çok küçük sayılmaz ama Dark Guardian Mini güzel bir mATX kasa. Full mesh ön panel ve üst panelde sıvı soğutma desteği avantajı var.

Bir de mütevazı kelimesini doğru yazabilen nadir insanlardan olduğunuz için tebrik ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
Çok küçük sayılmaz ama Dark Guardian Mini güzel bir mATX kasa. Full mesh ön panel olması ve üst panelde sıvı soğutma desteği avantajı var.

Bir de mütevazı kelimesini doğru yazabilen nadir insanlardan olduğunuz için tebrik ederim.
Sıvı soğutma düşünmüyorum fakat yine aralarında 200₺'den fazla fark var Aerocool ile. Sizce değer mi bu fiyat farkına?

Teşekkür ederim bu arada :)

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Graphite 3 bak bi yan cam menteşeli.sıcaklık artınca açarsın havalanır.

Top Bottom