Ben en küçük olan kasayı arıyorum hocam bulabildiğim Aerocool CS-107 gibi. Başka bilen varsa tavsiye edebilir. Aerocool CS-107 de baya iyi bir kasa bu arada ön tarafı mesh ve malzeme kalitesi olarak da. PSU'nun üstte olmasını dert edenler olmuş bazı konularda fakat nedenini anlayamadım bir türlü.Guardian mini gayet iyidir ama Micro ATX boyutta olmasına rağmen çok ufak bir kasa değil onu belirteyim.
O tasarım iyi bile olur bence, PSU fanı da kasadaki sıcak havayı atacak arka fan gibi.Ben en küçük olan kasayı arıyorum hocam bulabildiğim Aerocool CS-107 gibi. Başka bilen varsa tavsiye edebilir. Aerocool CS-107 de baya iyi bir kasa bu arada ön tarafı mesh ve malzeme kalitesi olarak da. PSU'nun üstte olmasını dert edenler olmuş bazı konularda fakat nedenini anlayamadım bir türlü.
Görüntü derdim yok ışıklı mışıklı falan diye. Ayağımın dibinde olacak her kullandığımda hiç bakmayacağım bile zaten. Gösterişçi değilimO tasarım iyi bile olur bence, PSU fanı da kasadaki sıcak havayı atacak arka fan gibi.
Ama görünüm olarak camdan kötü gözükür sistem, beğenmeyenin şikayeti odur bence. Altta olunca bileşenler daha bi hoş duruyor