Neler Yeni

M-ATX için küçük mütevazı kasa önerisi

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Kullanmadığım için bilemeyeceğim ama hangisi içine siniyorsa onu al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
Guardian mini gayet iyidir ama Micro ATX boyutta olmasına rağmen çok ufak bir kasa değil onu belirteyim.
Ben en küçük olan kasayı arıyorum hocam bulabildiğim Aerocool CS-107 gibi. Başka bilen varsa tavsiye edebilir. Aerocool CS-107 de baya iyi bir kasa bu arada ön tarafı mesh ve malzeme kalitesi olarak da. PSU'nun üstte olmasını dert edenler olmuş bazı konularda fakat nedenini anlayamadım bir türlü.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ben en küçük olan kasayı arıyorum hocam bulabildiğim Aerocool CS-107 gibi. Başka bilen varsa tavsiye edebilir. Aerocool CS-107 de baya iyi bir kasa bu arada ön tarafı mesh ve malzeme kalitesi olarak da. PSU'nun üstte olmasını dert edenler olmuş bazı konularda fakat nedenini anlayamadım bir türlü.
O tasarım iyi bile olur bence, PSU fanı da kasadaki sıcak havayı atacak arka fan gibi.

Ama görünüm olarak camdan kötü gözükür sistem, beğenmeyenin şikayeti odur bence. Altta olunca bileşenler daha bi hoş duruyor 😀

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Değer bence ya daha iyi graphite 3 168 TL fazla verirdim ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
O tasarım iyi bile olur bence, PSU fanı da kasadaki sıcak havayı atacak arka fan gibi.

Ama görünüm olarak camdan kötü gözükür sistem, beğenmeyenin şikayeti odur bence. Altta olunca bileşenler daha bi hoş duruyor 😀
Görüntü derdim yok ışıklı mışıklı falan diye. Ayağımın dibinde olacak her kullandığımda hiç bakmayacağım bile zaten. Gösterişçi değilim :)

Top Bottom