Neler Yeni

M2 Sdd ye hangi oyunlari kurmaliyim?

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Beyler sistemde suan 500 gb hdd var. Birde ben m2 sdd alicam 500 gb lik. Asagiya yazidigim oyunlarin hangisini hdd ue hangisini m2 sddya atmaliyim?
Csgo,valorant, r6, sea of theives, Gta 5, Cod:Warzone, lol, Rust,
Benim dusuncem;
Hdd= Valorant Csgo Cod:warzone, R6, Lol
M2 sdd= Gta 5 sea of thevies Rust
Not R6 hic oynamadim. Ama steamda var indirio oynamaya baslicam. Sizce r6 hdd de sıkıntı çıkarırmı?

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Yükleme ekranları en uzun süren oyunları kur. İşin altın kuralı bu. Yükleme ekranı süresinin kısalması dışında HDD ile SSD arasında fark yok.

seaque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Emirhan H
GTA V mesela. GTA IV de uzundu diye biliyorum. Yani bana sorarsan çok da önemli değil bazı oyunlarda, mesela IV'de ben olsam o menü müziğini daha çok dinlemek için HDD'ye kurardım.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Beyler sistemde suan 500 gb HDD var. Birde ben m2 sdd alicam 500 gb lik. Asagiya yazidigim oyunlarin hangisini HDD ue hangisini m2 sddya atmaliyim?
Benim dusuncem;
HDD= Valorant Csgo Cod:warzone, R6, Lol
Not R6 hic oynamadim. Ama steamda var indirio oynamaya baslicam. Sizce r6 HDD de sıkıntı çıkarırmı?
Cs go gibi oyunlar hdd ile m2 arasinda fazla fark etmeyen oyunlar burada nereye kuracağin daha cok sana bağli
1) En çok oynadiğin oyun
2) Rdr2 gibi uzun sürede açilan oyunlari ssd ye kurmalisin.

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Beyler sistemde suan 500 gb HDD var. Birde ben m2 sdd alicam 500 gb lik. Asagiya yazidigim oyunlarin hangisini HDD ue hangisini m2 sddya atmaliyim?
Benim dusuncem;
Not R6 hic oynamadim. Ama steamda var indirio oynamaya baslicam. Sizce r6 HDD de sıkıntı çıkarırmı?

r6 yı hdd kurarsan oyun başlarında küfür yeme ve toxic kişiler tarafından 'amazon.com/ssd veya use ssd' gibi ifadelere maruz kalman çok olası
Mesaj otomatik birleştirildi:

r6 yı HDD kurarsan oyun başlarında küfür yeme ve toxic kişiler tarafından 'amazon.com/ssd veya use ssd' gibi ifadelere maruz kalman çok olası

Eğer ssd de yer varsa kesinlikle ssd ye kur hiç uğraşma

rtx 3090

80+ Silver
Benim dusuncem;
Çok kurma sadece dolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok kurma sadece dolar
Cod kurma ssd dolar demek istemiştim

Top Bottom