M2 SSD Biraz Yamuk duruyor

Sendurmen

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, müşteri 2 adet m2 ssd göndermişti kingston Bilgisayara iş gerekği 5 boot kurmuştum ve çöktü yedek ssd yüklediğimde 4. boot da kasınca yeni ssd aldırdım
Yenisi: kingston KC3000 2TB NVMe , T14 Thinkpat leptoba taktım ama sanki biraz yamuk oldu 15 dk çalıştırmadan sonra ellediğimde gayet sıcaktı,
CrystalDiskMark değerleri ise :
Read: 3396 / 1955 / 934 / 72
Write: 3272 / 2559 / 809 / 311

Şuan önemli olan bu yamukluk bi sorun teşkil eder mi? 3. bootu kurmaya başladım hız olarak iyi ayrıca iade vs yapamam çünkü müşteri zaten bayadır bekliyor ve acil gerekmiş sırf o yüzden fazla para verip hızlı kargoyla aldı.

1765452943724.webp
1765452966342.webp

Merhaba, müşteri 2 adet m2 ssd göndermişti kingston Bilgisayara iş gerekği 5 boot kurmuştum ve çöktü yedek ssd yüklediğimde 4. boot da kasınca yeni ssd aldırdım
Yenisi: kingston KC3000 2TB NVMe , T14 Thinkpat leptoba taktım ama sanki biraz yamuk oldu 15 dk çalıştırmadan sonra ellediğimde gayet sıcaktı,
CrystalDiskMark değerleri ise :
Read: 3396 / 1955 / 934 / 72
Write: 3272 / 2559 / 809 / 311

Şuan önemli olan bu yamukluk bi sorun teşkil eder mi? 3. bootu kurmaya başladım hız olarak iyi ayrıca iade vs yapamam çünkü müşteri zaten bayadır bekliyor ve acil gerekmiş sırf o yüzden fazla para verip hızlı kargoyla aldı.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Zamanla lehimler çatlayabilir. Vidayı biraz gevşetin. Komple sıkmayın.

Zamanla lehimler çatlayabilir. Vidayı biraz gevşetin. Komple sıkmayın.
Geri kalan durumlarda bir sıkıntı yoktur değilmi? biraz gevşetmeyi deneyeceğim normalde baktığımda sert olduğu için yatırırken bile zorladı sonra vidalayınca böyle durdu tekrar bakıcam leptop ince olduğu için biraz sıkıntı ama bilmiyorum.

Geri kalan durumlarda bir sıkıntı yoktur değilmi? biraz gevşetmeyi deneyeceğim normalde baktığımda sert olduğu için yatırırken bile zorladı sonra vidalayınca böyle durdu tekrar bakıcam leptop ince olduğu için biraz sıkıntı ama bilmiyorum.
O bombeyi ne veriyor? Altında ped mi var?

O bombeyi ne veriyor? Altında ped mi var?
Hayır pedi çıkardım SSD Çift taraflıymış Chatgpt sormuştum acil almam gerektiği için, sanırım alt tarafı baskı yapıyor kartın, aslında çok yamuk
durmuyor ama bilemedim model falan belirttim bana bunu söyledi sonra diyo çift almaman gerek, yapay zekanın sakatlığına geldim...

1765453443676.webp

Geri