Çalışmaz ama farkıda hissetmezsin tek 512 de. Her türlü daha iyi olucak çok da bir fark olmaz ama onu satıp direk 1Tb m.2 sdd alırsan dhaa mantıklı olueMerhabalar.Sistemimde 1 adet m2 ssd takılı ancak 512gb oldugu için yetmiyor.
Yeni bir ssd almak istiyorum,ancak anakartımdaki ssd yeri dolu
konuya gelelim m2 ssd dönüştürücü ile tam performansında çalışırmı.
satma etme işleri uğraştırıcı işler.peki sata ssd almak mantıklımı ?Çalışmaz ama farkıda hissetmezsin tek 512 de. Her türlü daha iyi olucak çok da bir fark olmaz ama onu satıp direk 1Tb m.2 sdd alırsan dhaa mantıklı olue
Kesinlikle değil sata sdd çok pahalı aşırı mantıksız m.2 ile arasında çok fiyat farkı yok birdesatma etme işleri uğraştırıcı işler.peki sata ssd almak mantıklımı ?
ileride anakart değiştireceğimi sanmıyorum ama diğer arkadaşın dediği gibiÇalışmaz.
İleride çift m2 li bir anakart hedefiniz yoksa sata ssd alın, m2 dönüştürücü + m2 fiyatına bakın birde sata ssd fiyatına bakın hemen hemen aynı fiyatlara gelirse m2 alınır. Ben ucuz olana yönelirdim,
bencede öyle ama m2 yeri olmadıgı için düşündümKesinlikle değil sata sdd çok pahalı aşırı mantıksız m.2 ile arasında çok fiyat farkı yok birde
performans düşüşü oldumu ?Bende de 500 gb ssd vardı 1tb ssd aldım 500 gb olan boşta kalacaktı dönüştürücü aldım onuda bağladım sisteme şimdi tüm oyunları 500 gb olan ssdye kurdum öyle kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım
Normal girişteki hızına göre düşüş olmuştur ama oyun oynarken eskiye göre bir fark hissetmedim işini gayet güzel hallediyorbencede öyle ama m2 yeri olmadıgı için düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
performans düşüşü oldumu ?
Galiba sizin yaptıgınız gibi eski 500 lük ssd yi dönüştürücü ile kullanacağım.Normal girişteki hızına göre düşüş olmuştur ama oyun oynarken eskiye göre bir fark hissetmedim işini gayet güzel hallediyor
Sata alacağıma dönüştürücü ile m.2 alırımbencede öyle ama m2 yeri olmadıgı için düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
performans düşüşü oldumu ?