- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam okuma yazma hızı normal bana göre hd tune bölümünde error scan bölümünü full yapın ve atın .
Onuda yaptım hocam:
Hocam okuma yazma hızı normal bana göre hd tune bölümünde error scan bölümünü full yapın ve atın .
Allah allah hiç sorun gözükmüyor vallahi bilemedim şimdi @rookie27 knk bi satıcıyla görüşse mantıklı olurmu ?
Crack bir şey indirdin mi son zamanda?
bende hdd var onu çıkartınca sorun çözülüyor.
bende ediyor denemekten zarar gelir mi ?Sistemde 1TB 7200Rpm HDD ve 1TB Samsung 860 Evo SSD var. Araştırdığım kadarıyla SSD takılı sistemlerde HDD açılışa etki etmiyor.
bende ediyor denemekten zarar gelir mi ?
güç kablosunu çekip deniyebilirsin 20sn açılmasını beklediğim çıkartınca 2 saniyede açılmaya başladıZarar geleceğinden değil, sistem ve sisteme bağlı tüm uygulamalar SSD'ye kurulu. Geniş bir zamanda bunu detaylı bir şekilde denerim. Aynısını bende düşündüm ama kaynaklarda etki etmeyeceği ısrarla belirtilmekte.
M2 ssd'ler ile sata ssd'ler arasında açılışta hız farkı olmuyor internette testleri var çok derde düşerseniz bendede sandisk m2 var aynı 25-30sn sürüyorSistemimde kullandığım Adata Swordfish Aswordfish-500g-c 500gb ssd
Yaklaşık olarak 25-30 saniye arasında bir açılma hızına sahip bu açılma hızı normal değil gibi geldi bunun herhangi bir çözümü var mıdır?
Benim sorunum niye çözüldü o zaman ? takınca eski 20 saniye açılış hızına dönüyorM2 ssd'ler ile sata ssd'ler arasında açılışta hız farkı olmuyor internette testleri var çok derde düşerseniz bendede sandisk m2 var aynı 25-30sn sürüyor
ne yaptınızda çözdünüz?Benim sorunum niye çözüldü o zaman ? takınca eski 20 saniye açılış hızına dönüyor
M2 ssd'ler ile sata ssd'ler arasında açılışta hız farkı olmuyor internette testleri var çok derde düşerseniz bendede sandisk m2 var aynı 25-30sn sürüyor