Neler Yeni

Çözüldü✓ M2 ssd taktıktan sonra ekran kartı çalışmıyor

EgXzu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Kaynak
merhabalar, bu gün kioxia exercia m2 ssd aldım, sistemimin kablolarını çıkarttım ve ekran kartımı çıkarıp ssdyi taktım. Fakat ekran kartımın ışığı yanmıyor ve görüntü alamıyorum sonra ssdyi çıkarttım ve tekrardan ekran kartımı takmayı denedim ama yine görüntü alamıyorum ve ekran gelmiyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz.
anakart asus a320mk, ekran kartı palit rtx 4060 işlemci r5 3600

Yunus//

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yunus
merhabalar, bu gün kioxia exercia m2 ssd aldım, sistemimin kablolarını çıkarttım ve ekran kartımı çıkarıp ssdyi taktım. Fakat ekran kartımın ışığı yanmıyor ve görüntü alamıyorum sonra ssdyi çıkarttım ve tekrardan ekran kartımı takmayı denedim ama yine görüntü alamıyorum ve ekran gelmiyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz.
Kabloları düzgün taktin mi

EgXzu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Kaynak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabloları düzgün taktin mi
evet tüm kabloları kontrol ettim fakat çalışmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartını abimin bilgisayarında test ettim, ekran kartı çalışıyor sorun neyde olabilir?

Son düzenleme:
Top Bottom