M2 ssd yardım eder misiniz

merhaba arkadaşlar m2 ssd alacaktım ama bu model alınır mı bazı yerlerde kronik sorunu var denmiş. Ne düşünüyorsunuz bu model hakkında
Forumda bir çok kişi dram olduğu için tercih ediyor. 1tb olanı indirimli 1750tl satıldı sanırım forumda görmüştüm

Forumda bir çok kişi dram olduğu için tercih ediyor. 1tb olanı indirimli 1750tl satıldı sanırım forumda görmüştüm
teşekkur ederim bilgilendirme icin alicam galiba bunu ya üzmez diye düşünüyorum

FP modeldir alınır. Bazen piyasada bundan daha başarılı olan Exceria Plus lar olabiliyor. Genelde Vatan da kutusuz "bulk" olarak satıyorlar.

FP modeldir alınır. Bazen piyasada bundan daha başarılı olan Exceria Plus lar olabiliyor. Genelde Vatan da kutusuz "bulk" olarak satıyorlar.
Vatandan dediğin modeli 3 tane almıştım 1782tl mi ne yakın çevreme de aldırdım şikayet yok :)

alinabilir daha yuksek hiz isterseniz drami olmayan fakat dram gibi calisan hmb si olan wd blue sn580 alabilirsiniz hiz olarak 2 kat hiz alirsiniz fiyati daha ucuz bu arada

sağ olun arkadaslar aldim bu modeli ya cevaplarınız için teşekkürler.

Vatandan dediğin modeli 3 tane almıştım 1782tl mi ne yakın çevreme de aldırdım şikayet yok :)
Vallaha bende hocam 4 tane sipariş ettim eşe dosta dağıttım çok memnun kaldım güzel alet işini görüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,088
Üyeler
184,567
Son üye
ÖmerBurhan58
Geri