Yardım M2 Ssd'de ki oyunlar kasıyor

Reaksiyon skoru
32
arkadaşlar tuhaf gelıcek biliyorum banda tuhaf geldi ama adatqa xpg x6000lite ssdme lol ve valorantı yükledim iki oyunda kasıyor lolü harddiske attıp lol fps drop kasma sorunu falan kalmadı harddisk en az 10 yıllık sssd m2 ssd yeni teknloji fotoğrafda belirtmiş oldupum gibi ssd sağlık durumu falanda gayet iyi ama mesela sssde yüklü olan valorantda harita yüklenmiyor yüklensede elımde bıçak oluyor karakterın elı falan gozükmüyor gibi sorunlar oluyor ve ınanılmaz kasıyor bunun sebebi nedir ve çözümü yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    53.9 KB · Hit: 61
SSD'nin kendi uygulaması varsa indirip güncelleme yapın. Ayrıca kendi uygulamasından SMART verilerini bir paylaşın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de Valorantta başına gelen olaylar paket kaybı gibi görünüyor internetinle alakalı problemlerin de olabilir. Kablolu bağlanıyorsun değil mi ?

SSD'nin kendi uygulaması varsa indirip güncelleme yapın. Ayrıca kendi uygulamasından SMART verilerini bir paylaşın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de Valorantta başına gelen olaylar paket kaybı gibi görünüyor internetinle alakalı problemlerin de olabilir. Kablolu bağlanıyorsun değil mi ?
Kablolu bağlantı 100mbps bağlantı 8mb indirme hızı var lol de falan 30 ms nin üstüne hiç çıkmıyor valorant da da 25 in üstüne çıkmıyor ama sağ üstte yüksek ping düşük işlemci fps sorunu falan diye uyarı yazıları çıkıyor çıkmadığı zamanda kasıyor önceden olmazdı böyle pc aynı pc net aynı net değişen bir şey yok be bu dediğin ssd uygulamasını nasıl bulucam xpg x6000 lite marka ssd varsa link atabilirmisin

Geri