Neler Yeni

MacBook Air M2 Soda Döküldü

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Alp Çınar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Anime, Teknoloji
Merhabalar, Macbook AIR M2 bilgisayarıma soda döküldü döküldüğü gibi ters çevirip kapatıp ters bir şekide 5 dakika beklettim sonra kaldırdığımda peçete ile klavyeyi tamamen temizledim herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu? Şu an kullanıyorum herhangi bir sorun yok kapatıp açtım defalarca. Garantiye iletmeli miyim oksitlenmemesi adına?

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Joga Bonito
Genelde pirince yatırırlar.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
hic acma 2-3 gun kurumaya birak kisa devre yaptirirsin pirince falan da yatirma

kuruyunca calisiyosa iyi haber icinin acilip temizlenmesi lazim bir an once

Bilal539

80+ Silver
Soda şekerli olmadığı için temizlemesi kolay olur kullanmayıp içinin açılıp sıvı olan yerlerin kurutulması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Emirhan Official
ben laptobuma 1 beypazarı 1 bardak şekerli çay 1 bardakta şekersiz çay dökmüştüm hala çalışıyor ama dökünce direkt ters çevirip klavye kısmını silmiştim. Şekerli olmadığı için şanslısın, şeker klavye tuşlarını sertleştiriyor.

şahin doğan

80+ Platinum
Garanti bir şey yapmaz. İşini bilen birine götürürsen sıvı teması olan yerleri temizleyebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Alp Çınar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Anime, Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti bir şey yapmaz. İşini bilen birine götürürsen sıvı teması olan yerleri temizleyebilir.
Garanti kapsamı dışında kalıyor öyle yapınca
Mesaj otomatik birleştirildi:

hic acma 2-3 gun kurumaya birak kisa devre yaptirirsin pirince falan da yatirma

kuruyunca calisiyosa iyi haber icinin acilip temizlenmesi lazim bir an once
İşim gereği çalışmak için kullanıyorum maalesef fakat şu an hiç bir sorun yok oksitlenme sorunu olabilir mi sence?

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Furkan Eren
Üstüne limon ve biraz tuz atarsan çörçıl olur

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
Garanti kapsamı dışında kalıyor öyle yapınca

İşim gereği çalışmak için kullanıyorum maalesef fakat şu an hiç bir sorun yok oksitlenme sorunu olabilir mi sence?
olabilir belli olmaz benim babam gecen sene laptopuna 1 buyuk bardak full bira dokmustu baslangicta bir sikinti yoktu ama 1 hafta sonra falan klavye gitti komple

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Alp Çınar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Anime, Teknoloji
ben laptobuma 1 beypazarı 1 bardak şekerli çay 1 bardakta şekersiz çay dökmüştüm hala çalışıyor ama dökünce direkt ters çevirip klavye kısmını silmiştim. Şekerli olmadığı için şanslısın, şeker klavye tuşlarını sertleştiriyor.
Macbook mu kullanıyorsun? Beypazarı şişesinden çeyreği kadar döküldü döküldüğü gibi ters çevirdim bezin üstüne koydum klavye kısmını ters çevirip bilgisayarı kapatıp

olabilir belli olmaz benim babam gecen sene laptopuna 1 buyuk bardak full bira dokmustu baslangicta bir sikinti yoktu ama 1 hafta sonra falan klavye gitti komple
O biraz fazla dökmüş gibi

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
Macbook mu kullanıyorsun? Beypazarı şişesinden çeyreği kadar döküldü döküldüğü gibi ters çevirdim bezin üstüne koydum klavye kısmını ters çevirip bilgisayarı kapatıp
kullaniyorum evet soda oksitlenme yapar mi emin degilim en garanti cozumu icinin acilip temizlenmesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Alp Çınar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Anime, Teknoloji
kullaniyorum evet soda oksitlenme yapar mi emin degilim en garanti cozumu icinin acilip temizlenmesi
İçinin temizlenmesi için servise mi göndermeliyim yoksa bilgisayarcıya mı yollamalı mıyım

Top Bottom