Neler Yeni

MACBOOK AİR SİYAH EKRAN

Aligiray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ali Giray Yener
arkadaşlar cihaz 2014 model air
bu sabah format attım şu an açılmıyor siyah ekrandayken powera basıyorum hafif bir ışık geliyor ama klavye de ışık yok Apple logosu gelmiyor yardım eder misiniz

Fthbsrn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Fatih Başaran
bu sabah format attım şu an açılmıyor siyah ekrandayken powera basıyorum hafif bir ışık geliyor ama klavye de ışık yok Apple logosu gelmiyor yardım eder misiniz
Formatı ne için attınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim eski

Fthbsrn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Fatih Başaran
Formatı ne için attınız

Benim eski
Benim eski laptopta oluyodu youtube de görmüştüm baz yerler temassız mı ne kalıyomuş ısınınca eriyip birleşiyomuş diyodu adam bende denedim fan çıkışlarını bantlayıp sardım 1-1.30 saat bekledim kapadım soğutup açtım çalıştı aynı sorun mı bilmiyorum işe yarar mı onu da bilmiyorum

Benim eski laptopta oluyodu youtube de görmüştüm baz yerler temassız mı ne kalıyomuş ısınınca eriyip birleşiyomuş diyodu adam bende denedim fan çıkışlarını bantlayıp sardım 1-1.30 saat bekledim kapadım soğutup açtım çalıştı aynı sorun mı bilmiyorum işe yarar mı onu da bilmiyorum
Ama belirtiler tam aynıydı ses geliyodu ekrana hafif bi ışık geliyodu sonra kalıyodu öyle

Aligiray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ali Giray Yener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mac miydi laptopunuz

Top Bottom