Formatı ne için attınızarkadaşlar cihaz 2014 model air
bu sabah format attım şu an açılmıyor siyah ekrandayken powera basıyorum hafif bir ışık geliyor ama klavye de ışık yok Apple logosu gelmiyor yardım eder misiniz
Benim eskiarkadaşlar cihaz 2014 model air
bu sabah format attım şu an açılmıyor siyah ekrandayken powera basıyorum hafif bir ışık geliyor ama klavye de ışık yok Apple logosu gelmiyor yardım eder misiniz
Benim eski laptopta oluyodu youtube de görmüştüm baz yerler temassız mı ne kalıyomuş ısınınca eriyip birleşiyomuş diyodu adam bende denedim fan çıkışlarını bantlayıp sardım 1-1.30 saat bekledim kapadım soğutup açtım çalıştı aynı sorun mı bilmiyorum işe yarar mı onu da bilmiyorumFormatı ne için attınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim eski
Ama belirtiler tam aynıydı ses geliyodu ekrana hafif bi ışık geliyodu sonra kalıyodu öyleBenim eski laptopta oluyodu youtube de görmüştüm baz yerler temassız mı ne kalıyomuş ısınınca eriyip birleşiyomuş diyodu adam bende denedim fan çıkışlarını bantlayıp sardım 1-1.30 saat bekledim kapadım soğutup açtım çalıştı aynı sorun mı bilmiyorum işe yarar mı onu da bilmiyorum
mac miydi laptopunuzBenim eski laptopta oluyodu youtube de görmüştüm baz yerler temassız mı ne kalıyomuş ısınınca eriyip birleşiyomuş diyodu adam bende denedim fan çıkışlarını bantlayıp sardım 1-1.30 saat bekledim kapadım soğutup açtım çalıştı aynı sorun mı bilmiyorum işe yarar mı onu da bilmiyorum
Hayırmac miydi laptopunuz