Anlatamadığım yada anlamak istemediğiniz şey şu ürün sanal olunca ve siz haksız elde etmiş olduğunuzda buda hırsızlık kapsamına giriyor. Ürün illaki elle tutulur olmak zorunda değil.Bir bilgisayarı almak için parayı bir araya getirmekle bir uygulamaya kira parası ödemek aynı şeyler değil. Çoğu kişi bundan ekmek kazandığı zaman orijinal kullanmaya başladığına şahit oldum.
Zamanında çocuktum ve bütün oyunları korsan oynadım. Ne zaman param oldu steamden hepsini satın aldım.
Milleti böyle sorgulamak, laf atmak bize düşmez. İşimize bakalım. Dramacılara fırsat vermeyelim. Adamı da hasta etmeyelim.
Bunu reddettiğimi söylemedim. Ben de korsancı değilim. Dijital korsancılık böyle bir dönemde önü alınamayacak seviyede ve firmalar isteseler savaşırlar bu durumla.Anlatamadığım yada anlamak istemediğiniz şey şu ürün sanal olunca ve siz haksız elde etmiş olduğunuzda buda hırsızlık kapsamına giriyor. Ürün illaki elle tutulur olmak zorunda değil.
Adam 20 bin liralık mac e korsan ürün istediği için ben linçleniyorum. Şaka gibi ama cidden güldürmüyor.Konular açılmadan önce modlarını iyice bir okumasi lazım konuyu. Korsana destek yok.
Ya olm sanane sanane olabilir belki hediye geldi adama nerden biliyon bilmediğin işlere burnunu sokma tavsiyem sanaAdam 20 bin liralık mac e korsan ürün istediği için ben linçleniyorum. Şaka gibi ama cidden güldürmüyor.
Yapılıyor crack. ama forumda korsan yasakApple cihazlarda crack olmuyor diye biliyorum ben Apple güvenliği ile ilgili yanlış biliyor olabilir ama
Yenilerde adobeler google eart pro gibi ücretsiz olacak diye bir haber görmüştüm bi araştır istersen crakle falan uğraşmamış olursun orjinal varkenMerhaba M1 çipli macbook air'im var grafik tableti aldım ve photoshop tarzında uygulamalar kullanmam gerek adobe kullanmak istiyorum bunların crackli halde nasıl kullanabilirim? yardımcı olur musunuz?
Hocam o zaman açık kaynak kodlu bir yazılım önerin zaten 20bin TL vermişimYa olm sanane sanane olabilir belki hediye geldi adama nerden biliyon bilmediğin işlere burnunu sokma tavsiyem sana
hocam araştırdım ama başarılı olamadım ki forumdan yardım istiyorum.Youtube da kolayca arastirarak bulabilirsin bende m1 air i olan bir arkadasima yaptım
hocam alnımın teriyle kazandım çok şükürYa olm sanane sanane olabilir belki hediye geldi adama nerden biliyon bilmediğin işlere burnunu sokma tavsiyem sana
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ancak M1 Air kullanıyorum. Photoshop, Office veya diğer uygulamaları kurabilirsiniz. iPhone cihazlarda ki gibi bir engel yok.Merhaba M1 çipli macbook air'im var grafik tableti aldım ve photoshop tarzında uygulamalar kullanmam gerek adobe kullanmak istiyorum bunların crackli halde nasıl kullanabilirim? yardımcı olur musunuz?
bilgisayar parasını toplamakla yazılımlara kira ödemek aynı şey değil emin ol bu işten para kazanınca orjinale geçecektirGeldi bir yenilmez. Parası yoktur adamın sen karışma der. Parası yok=macbook air m1