W Wineven 80+ Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Enes 8 Eylül 2020 #1 Taşınabilir hard disk aldım fakat bu hard diski Macbookta kullanmak istiyorum direk tak çalıştır olur mı yoksa herhangi bir formata dönüştürmem gerekli mi hard diski ? Nasıl yaparım bilgisi olan var mı acaba ?
Taşınabilir hard disk aldım fakat bu hard diski Macbookta kullanmak istiyorum direk tak çalıştır olur mı yoksa herhangi bir formata dönüştürmem gerekli mi hard diski ? Nasıl yaparım bilgisi olan var mı acaba ?
TerabyteForever 80+ Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 165 Dahası Reaksiyon skoru 160 Konum /dev/sda İsim Ali Sancakli 8 Eylül 2020 #2 exFAT veya FAT32 formatında gelecektir büyük ihtimal zaten. exFAT ve FAT32 formatlarını macOS, Windows ve Linux okuyabiliyor.
exFAT veya FAT32 formatında gelecektir büyük ihtimal zaten. exFAT ve FAT32 formatlarını macOS, Windows ve Linux okuyabiliyor.
W Wineven 80+ Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Enes 8 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 teşekkür ederim