Samaeldrazi
80+ Silver
Dahası
Macbook Air 256 gb ssdli olan modeli düşünüyorum.Apple orjinal ssdsini çıkarmadan m2 ssd takabilir miyim
Değişmiştir ya bir de burda sata ssdyi çıkartıp mı m2 takıyolarŞöyle bir konu rehberi bulunuyor. Özet olarak:Macbook Air SSD Yükseltme Rehberi: Samsung 980 PRO Montajı
Macbook Air SSD yükseltme rehebrimizde Samsung'ın yeni 980 PRO NVMe SSD'sini MQD32TU/A kodlu Macbook'a monte ediyoruz. Emin'in ofis bilgisayarı olarakwww.technopat.net
- Torx tornavaida yardımı ile Macbook Air’in alt vidalarını sökün ve kapağı kaldırın.
- Pil bağlantısını anakarttan çıkarın.
- Mevcut SSD vidasını çıkartıp SSD’yi sökün.
- M.2 NVMe adaptörünü 980 PRO SSD’ye takın.
- 980 PRO SSD’yi MacBoook Air’e takın.
- SSD vidasını ve pil bağlantısını geri takın.
- Kapağı kapatıp vidaları takın.
Sanırım adaptör ile takıyorlar.Değişmiştir ya bir de burda sata ssdyi çıkartıp mı m2 takıyolar
- M.2 NVMe adaptörünü 980 PRO SSD’ye takın.9
Adaptör ile takıyolar evet yenilerde kaç tane m2 slotu var ben ürünün kendi m2sini çıkarmadan takmak istiyorum.Veya direk böyle bir şey mümkün müSanırım adaptör ile takıyorlar.
Değiştiğini biliyorum fakat Apple`ın içine koyduğu ssdyi çıkarmadan kendi ssddimi takabilir miyim onu soruyorum.Öyle olmuyosa da Apple ssdyi napıcamM1 işlemcili macbook alacaksan içi bir daha açılıp değiştirilemiyor. Ne aldıysan öyle kullanıyorsun. Ama harici ssd alıp takabilirsin.
Air piyasada satılanlarhangi model
M1m1 mi.?piyasada bir sürü air satılıyor.
m1 se yaz baştan o zaman.artırma olmuyor m1 lerde.ekleme de yapamazsın
pt.com.tr de uygun fiyatlı baya ürün buldum onlara bakacağım.m1 se yaz baştan o zaman.artırma olmuyor m1 lerde.ekleme de yapamazsın
Değişiyor demedim değişmiyor dedim. Nasıl alırsan öyle kullanmak zorundasın.Değiştiğini biliyorum fakat Apple`ın içine koyduğu ssdyi çıkarmadan kendi ssddimi takabilir miyim onu soruyorum.Öyle olmuyosa da Apple ssdyi napıcam