Neler Yeni

Öneri Macbook Önerisi ve Bilgilendirme

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Bütçe
15000
Herkese selamlar yakın zamanda üniversiteye başlayacağım ve öncesinde biraz birikim yapıp macbook almaya karar kıldım fakat macbooklar hakkında pek bilgiye sahip değilim. alacağım cihaz çok yüksek ihtimal 2.el olacak bütçe de buna dayanarak 15000 civarlarında diyebilirim beni macbook hakkında bilgilendirecek birileri var ise çok memnun olurum önerilerinize de açığım. alacağım cihazda depolama sorun etmiyorum sonradan kendim iyi bir ssd takviyesi yapabilirim şimdiden teşekkürler.

kendi bulduğum macbook;

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Ben yaklaşık 1 yıldır Macbook M1 kullanıyorum aklına takılan bir şey varsa sorarsan cevaplayabilirim

El-Turco

80+ Bronze
Dostum iki tane type c portu bir adet jak portu dışında başka bir girşi yok en az 400-500 verip usb c den hdmi usb dönüştürücülü bir aparat alman gerekir harci klavye mouse ile kullanmak için ha dersen bt klavye mouse alırım farklı tabi şarj süresi çok iyi ekran ve ses kalitesi hele ses kalitesi abi beni bu forumdaki konulardan az çok bilenler vardır çok titizim ve muhteşem bi şey uani anlatamam o kadar iyi kesinlikle alınır windows emılator kurulmuyor m1 e bilgin olsun

Dostum iki tane type c portu bir adet jak portu dışında başka bir girşi yok en az 400-500 verip usb c den hdmi usb dönüştürücülü bir aparat alman gerekir harci klavye mouse ile kullanmak için ha dersen bt klavye mouse alırım farklı tabi şarj süresi çok iyi ekran ve ses kalitesi hele ses kalitesi abi beni bu forumdaki konulardan az çok bilenler vardır çok titizim ve muhteşem bi şey uani anlatamam o kadar iyi kesinlikle alınır windows emılator kurulmuyor m1 e bilgin olsun
parralels desktop var gün dolunca günü bi geri alıyon kapalıyken sonra açıyon sonra tarihi normal yapıyon çalışıyor

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
windows kullanmak gibi bir niyetim yok ekstra çıkacak dönüştürücüler vb için de zaman içinde hallederim zaten. benim merak ettiğim konu macbook air ve macbook pro arasındaki farklar bir de 2. el satın alım yaparken dikkat et dediğiniz bir konu olur mu
Ben yaklaşık 1 yıldır Macbook M1 kullanıyorum aklına takılan bir şey varsa sorarsan cevaplayabilirim

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
windows kullanmak gibi bir niyetim yok ekstra çıkacak dönüştürücüler vb için de zaman içinde hallederim zaten. benim merak ettiğim konu macbook air ve macbook pro arasındaki farklar bir de 2. el satın alım yaparken dikkat et dediğiniz bir konu olur mu
Pro ile Air arasında ki fark fan , ekran kartı ve dokunmatik multimedya yeri hatırladığım kadarıyla ben olsam pro modeli seçmezdim bilerek Air aldım ve çok memnunum onun dışında 2. el alırken klayvesine , touchpad , hoparlörleri ve pil devrine bakmanı öneririm

El-Turco

80+ Bronze
menteşelerine ve tuş ışıklarına dikkat et bilmiyorum daha önce kullandın mı ama tek elle kaldırınca kasayla beraber kalkmaması lazım ekranın, kasa sabit kalacak sen ekranı kaldırırken

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Üniversite programları için Windows laptop da işini görebilir. İlla MacBook mu alacağım diyorsun?

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üniversite programları için Windows laptop da işini görebilir. İlla MacBook mu alacağım diyorsun?
hâlihazırda masaüstü bir bilgisayarım var oyun vb işlerimi onunla halledebiliyorum macbooklar işletim sistemi dolayısıyla ders, sunum vb işlerde çok daha seri ve kullanışlı oluyor aynı zamanda ince ve taşıması daha rahat olduğundan macbook tercih ettim fiyat olarak da windows işletim sistemli cihazlardan uçuk bir farkı yok. İphone 12 kullandığımdan birbirleri ile eşzamanlı kullanabilme artısı da var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

menteşelerine ve tuş ışıklarına dikkat et bilmiyorum daha önce kullandın mı ama tek elle kaldırınca kasayla beraber kalkmaması lazım ekranın, kasa sabit kalacak sen ekranı kaldırırken
teşekkür ederim alırken bunlara dikkat edeceğim

Pro ile Air arasında ki fark fan , ekran kartı ve dokunmatik multimedya yeri hatırladığım kadarıyla ben olsam pro modeli seçmezdim bilerek Air aldım ve çok memnunum onun dışında 2. el alırken klayvesine , touchpad , hoparlörleri ve pil devrine bakmanı öneririm
bugün pro inceleme fırsatım oldu air ile arasında multimedya çubuğu haricinde beni çok etkileyecek bir fark yoktu ona rağmen arasında 5-6 bin tl fark var ben de air tercih edeceğim sanırım

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
hâlihazırda masaüstü bir bilgisayarım var oyun vb işlerimi onunla halledebiliyorum macbooklar işletim sistemi dolayısıyla ders, sunum vb işlerde çok daha seri ve kullanışlı oluyor aynı zamanda ince ve taşıması daha rahat olduğundan macbook tercih ettim fiyat olarak da windows işletim sistemli cihazlardan uçuk bir farkı yok. İphone 12 kullandığımdan birbirleri ile eşzamanlı kullanabilme artısı da var.

teşekkür ederim alırken bunlara dikkat edeceğim

bugün pro inceleme fırsatım oldu air ile arasında multimedya çubuğu haricinde beni çok etkileyecek bir fark yoktu ona rağmen arasında 5-6 bin TL fark var ben de air tercih edeceğim sanırım
Air alman çok daha mantıklı proya gerek yok

Top Bottom