Neler Yeni

MacBook Pro 2019 Fan sesi ve ısınma sorunu?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Merhabalar iş yerinde kullandığım MacBook Pro 2019 i5 işlemcili laptop çok fazla fan sesi çıkarıyor ve sadece opera yada chrome açıkken bile bu derecelerde bazen 60 a felan düşüyor ama çok nadir blender felan kullanırken bu kadar ses çıkartmıyor

NOT: Hiç termal macun değişmedi içini değiştireyim diye açtım bunda işlemciye ulaşmak için bildiğin tüm parçaları sökmek gerekiyormuş hepsinin vidası felanda ayrı dedim elimde kalmasın bakım içinde çok para istiyorla genelde

DollHole

80+
Merhabalar iş yerinde kullandığım MacBook Pro 2019 i5 işlemcili laptop çok fazla fan sesi çıkarıyor ve sadece opera yada chrome açıkken bile bu derecelerde bazen 60 a felan düşüyor ama çok nadir blender felan kullanırken bu kadar ses çıkartmıyor

NOT: Hiç termal macun değişmedi içini değiştireyim diye açtım bunda işlemciye ulaşmak için bildiğin tüm parçaları sökmek gerekiyormuş hepsinin vidası felanda ayrı dedim elimde kalmasın bakım içinde çok para istiyorla genelde
hocam skibidi sorunu olabilir o serilerde kronik.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam skibidi sorunu olabilir o serilerde kronik.
Teşekkürler tam olarak tarayıcımda nasıl aratırsam bilgi bulabilirim bu sorun varsa bildiğiniz bir çözümü var mı?

Top Bottom