Macbook Pro için Monitör Önerisi

LORN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
684
Fotoğrafçıyım ve yoğunlukla fotoğraf editliyorum. Arasıra video da çalışıyorum. Hangi ürünü almam mantıklı olur başka alternatifler var mı? 27 alsam daha mı makul olur ? Bu kadar para verdikten sonra 120hz kullanmak istiyorum öyle bir etken de var.

Ekler

• IMG_5081.webp
    IMG_5081.webp
    88.6 KB · Hit: 34
  • IMG_5082.webp
    IMG_5082.webp
    181.3 KB · Hit: 32
  • IMG_5083.webp
    IMG_5083.webp
    38.9 KB · Hit: 32
oled monitor alman daha iyi olmaz mi?
Oled’in yanma sorunu beni şüphelendiriyor. Ekran kalitesinden ziyade renk doğruluğu önceliğim. 8 saat adobe lightroomun başından kalkmıyorum sorun yaratabilir

Direkt Apple'ın monitörünü almanı tavsiye ederim. Retina ekran 5K çözünürlük, daha iyisi piyasada yok.
Oled’in yanma sorunu beni şüphelendiriyor. Ekran kalitesinden ziyade renk doğruluğu önceliğim. 8 saat adobe lightroomun başından kalkmıyorum sorun yaratabilir

Direkt Apple'ın monitörünü almanı tavsiye ederim. Retina ekran 5K çözünürlük, daha iyisi piyasada yok.
Bütçe belirtmedim ama o kadar yükseklere çıkma niyetim yok :D para var da o kadar değil 30-50 arası

Yüksek W destekli Type-C çıkışı olmasına dikkat et işleri çok kolaylaştırıyor. Renk doğruluğu olarak Oled pek iyi değil diye biliyorum ona bakmana gerek yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN
Yüksek W destekli Type-C çıkışı olmasına dikkat et işleri çok kolaylaştırıyor. Renk doğruluğu olarak Oled pek iyi değil diye biliyorum ona bakmana gerek yok.
oled nasıl doğru değil ? hayatında hic oled monitör gördün veya kullandin da mi konusuyorsun

Fotoğrafçıyım ve yoğunlukla fotoğraf editliyorum. Arasıra video da çalışıyorum. Hangi ürünü almam mantıklı olur başka alternatifler var mı? 27 alsam daha mı makul olur ? Bu kadar para verdikten sonra 120hz kullanmak istiyorum öyle bir etken de var.
Size kendimden ornek vereyim. Ben Mac mini m4 kullaniyodum. Ve bu bilgisayar icin 27gr95qe oled monitorunu satin almistim. Gayet memnundum. Hicbir sorun yoktu. 4 ay kadar kullandim. Fakat ihtiyac sebebiyle mac miniyi satmak durumunda kaldim. Suan 2k oled ekrani ve bir tane daha yan 2k ekrani windows isletim sisteminde kullanmaktaytim.

Sizin onerilerinize bakacak olursam. Iki monitorde gayet guzel fakat aldiktan sonra 60 hz ustu almanizi oneririm. Ben olsam dell olani tercih ederdim. Veya piyasada baska 4k iyi hz de monitor varmi diye bir bakardim. Suan zamanim olmadigindan ilgilenemiyorum.

Geri