Macrolu mu hocam bumouse olarak ajazz aj 199 veya vgn dragon fly pro alabilirsin
ikisi de macroluMacrolu mu hocam bu
Bunlarin macro ayarlarını bulamadım. Bilindik macro ayarlari olan mouse yokmu hocam bildiğinizikisi de macrolu
Basgan bu dragon fly iyi hosta hic bilmedigim bi site ve marka. Ayrica makro ayarlari varmi hazır online oyunlar için.
İkisinin de uygulamaları var, oradan macro ataması yapabiliyosunBunlarin macro ayarlarını bulamadım. Bilindik macro ayarlari olan mouse yokmu hocam bildiğiniz
Hazir kodlari yok yani anladığım kadariylauygulaması üzerinden ayarlanıyo macrolar. ayrıca wraithesports ülkemizde olmayan iyi markaları türkiyeye getiren güvenli bi firma gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin
Hazir kodlar yok anladığım kadariyla hocam yaniliyormuyum. Yani bi logitech gibi hazir macrolar varsa düşüneceğimİkisinin de uygulamaları var, oradan macro ataması yapabiliyosun
Anladim hocam o cogu mouse da var ben aim ayarlari gibi seyler icin diyordum pubg içinyani yan tuşlar sadece ileri geri yapmaya yarıyo eğer başka bi işlem yapmayı planlıyosanız mousun uygulamasından istediğiniz macroyu atayabilirsiniz
bloodycisin galibaAnladim hocam o cogu mouse da var ben aim ayarlari gibi seyler icin diyordum PUBG için