Neler Yeni

mafia 2 definitive edition'ın mafia 1 den kötü olması

JSezar

80+ Silver
mafia 2 DE bana mı kötü geldi?mafia DE dan sonra havesle yükledim fakat oynaması işkence gibi.en son gta 4ü oynarken bu kadar sıkılmıştım.Bir de oyunun checkpoint sistemi berbat.ölünce 20 dakika önceden başlatıyor.4 saattir oynuyorum cheptar 5e anca geldim.oyun 10 saatte bitiyor:)

Helenov

80+
Bu oyunun Definitive Edition olacak bir yanı yok zaten. Grafik modu basıp Definitive Edition diye yedirmişler.

JSezar

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu oyunun Definitive Edition olacak bir yanı yok zaten. Grafik modu basıp Definitive Edition diye yedirmişler.
gerçekten berbat bir definitive edition oyunu.grafikleri de o kadar iyi sayılmaz.mafia 1 çok güzeldi ama bu berbat.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Bi ben sevemedim șu mafya serisini oysa ki thompson kullanmak istiyordum.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,830
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
1 kadar yenilenmiş bir DE versiyonu değil zaten. Oyunun orijinali bence hala oynanabilir seviyede, def ile pek farkı da yok. DE diye çok bi beklentiye girmemek lazım ama ben genel olarak oynarken çok keyif almıştım. Oyunu sabredip bitirmeni tavsiye ederim.

JSezar

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi ben sevemedim șu mafya serisini oysa ki thompson kullanmak istiyordum.
seriyi ben de sevmiyorum ama birinci oyun güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 kadar yenilenmiş bir DE versiyonu değil zaten. Oyunun orijinali bence hala oynanabilir seviyede, def ile pek farkı da yok. DE diye çok bi beklentiye girmemek lazım ama ben genel olarak oynarken çok keyif almıştım. Oyunu sabredip bitirmeni tavsiye ederim.
hocam bitirmek istiyorum ama checkpoint sistemi berbat.ölüyorum ve oynadığım yerleri 10-20dk tekrar oynuyorum.en kolayda oynuyorum bir de.yordu.

Top Bottom