Oyunun korsan versiyonunu oynadığımda sürekli canım az ve ölüyordum diye hatırlıyorum. YouTube'da neredeyse her korsan oyunun çözüm videosu var.Merhaba arkadaşlar,
Mafia 2 indirmek istiyorum korsan oynayacağım ama bugsuz nereden bulabilirim? Skidrow yükledim bugluydu elini yumruk yapıp silahı indiriyordu.
Ben bulamadım.Oyunun korsan versiyonunu oynadığımda sürekli canım az ve ölüyordum diye hatırlıyorum. YouTube'da neredeyse her korsan oyunun çözüm videosu var.
İngilizce şekilde tarayıcıya yaz illaki çıkıyor bir şeyler.Ben bulamadım.
Ne yazacağım?İngilizce şekilde tarayıcıya yaz illaki çıkıyor bir şeyler.
Yaşadığın sorun neyse onun İngilizcesiNe yazacağım?
Epic Games Store'da 3 oyunu toplam 123 TL.Normalde korsana tamamen karşıyım ama orijinal mafia 2yi bozup üstüne 40gb daha ekleyip 30 dolar isteyene para kazandırılmaz
Çözümünü bulamayacağım anlaşılan. İnternette çıkmıyor.Yaşadığın sorun neyse onun İngilizcesi
Epic'te sadece Def EditionMafia II definetive edition epic gameste 65tl. Bir döner parası bile değil. Korsan kullanmayın : D Steamden alınca ilk versiyonunu da veriyordu ama epicte definetive'i alınca veriyor mu bilmiyorum.
Definetive edition alıp geçsin o zaman. Sadece grafikler farklı. Oynanışta bir değişiklik yok.Epic'te sadece Def Edition