Çok iyi olur hocam hiçbir yerde bulamadım yamayıApex Çeviri grubuna ait bir yama vardı ancak Apex Çeviri grubu dağıldı. Bende yama hali hazırda yüklü ve yama dosyaları da mevcut. Eğer istersen bir dosya yükleme sitesine yükleyebilirim.
Hangi siteye yükleyeyim? Siz söyleyin.Çok iyi olur hocam hiçbir yerde bulamadım yamayı
Fark etmez hocam. Yama açılsın yeterHangi siteye yükleyeyim? Siz söyleyin.
Bu çeviri makine çevirisi, yani insanlar değil makine çevirdi. Bu yüzden yama kötü, kullanmanızı tavsiye etmiyorum.![]()
Mafia: Definitive Edition (v1.0.1) Türkçe Yama ~%97 [ OpenAI GPT-3 Translate ] | DonanımHaber Forum
Mafia: Definitive Edition oyununu Türkçe oynamak için %97 tamamlanmış Türkçe yamayı indir. Mafia 1 Definitive Edition, Marvel's Avengers: The Definitive Edition ve Marvel Avengers Türkçe Yama ile uyumludur.forum.donanimhaber.com
Linkler var fakat bastığınızda yama çıkmıyor maalesef![]()
Mafia: Definitive Edition (v1.0.1) Türkçe Yama ~%97 [ OpenAI GPT-3 Translate ] | DonanımHaber Forum
Mafia: Definitive Edition oyununu Türkçe oynamak için %97 tamamlanmış Türkçe yamayı indir. Mafia 1 Definitive Edition, Marvel's Avengers: The Definitive Edition ve Marvel Avengers Türkçe Yama ile uyumludur.forum.donanimhaber.com
bir kaç tane vardı da virüslümü emin olamadım ondan dolayı bunu yolladımBu çeviri makine çevirisi, yani insanlar değil makine çevirdi. Bu yüzden yama kötü, kullanmanızı tavsiye etmiyorum.