Katılıyorum, bende almıştım hem daha kalitesiz hissettiriyor hemde sesi kötü oluyorÇok kötü değiller ama Auladakilerden bariz şekilde daha kalitesizler
BIldiğin güzel abs keycaps var mı? Double shot abs diye geçiyor sanırım. Tek renk ya da pudding olmayacak amaÇok kötü değiller ama Auladakilerden bariz şekilde daha kalitesizler
Magegee abd ve pbt miks yapıyor. Aula'da olan çift kat pbt. Ama pudding seviyorsan bi önemi yok.Dostlar Magagee pudding keycaps aldım bunun Aula f75 in tuşlarıyla arasında ne kadar fark var acaba his olarak çok kötüler mi
Bedavaya almışsın nerden aldınız
Anladım hocam normalde Hyperx alacaktım ama galiba uyum sorunu oluyormuş vazgeçtim o yüzdenMagegee abd ve pbt miks yapıyor. Aula'da olan çift kat pbt. Ama pudding seviyorsan bi önemi yok.
Temudan hocam yanına ürün ekledim %20 kupon uyguladım sonra iade ettim yanındaki ürünüBedavaya almışsın nerden aldınız
Normal fiyatı 500 küsür yarı fiyatına nasıl düştü hocamAnladım hocam normalde Hyperx alacaktım ama galiba uyum sorunu oluyormuş vazgeçtim o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Temudan hocam yanına ürün ekledim %20 kupon uyguladım sonra iade ettim yanındaki ürünü