🔥İndirim 🔥MAGEGEE OYUNCU KLAVYELERİ 499TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA 🔥🔥🔥

Hocam açıkçası kesinlikle wraith çok daha iyi bir marka ürünleri de güzel ama 1. ve 2. sizin işinizi görür
Yani meraktan soruyorum 1550 TL'ye geldi klavye bi 15 dakika kullandım suan. Kasım indiriminde daha saglam bisiler varsa ona gore geciş yapacagim. Aklım hala 99/104 tuslularda ben onlarsız zor idare ederim fakat saglam iyi modelleri yok veya indirimde degil.

SKY98 99 tuşlu versiyonu sesli mi sessiz mi anlayamadım açıklamada ses emici gibisinden bişeyler yazıyor ama videosunda sesi var, sesli olmasını istiyorum hangisi acaba

Hangi modelin sesi ve basiş hissi aula f75 benziyor Çin'den aldığımız. Bilen varsa cevaplarsa sevinirim

Sky81 baya aklımı çeldi ama ses konusunda çok kararsızım. Aldıktan sonra sesini azaltmak için yapabileceğim bir şey var mı?

Yani meraktan soruyorum 1550 TL'ye geldi klavye bi 15 dakika kullandım suan. Kasım indiriminde daha saglam bisiler varsa ona gore geciş yapacagim. Aklım hala 99/104 tuslularda ben onlarsız zor idare ederim fakat saglam iyi modelleri yok veya indirimde degil.
104 tuşlularda profesyonellerde çok indirim görmedim açıkçası

SKY98 99 tuşlu versiyonu sesli mi sessiz mi anlayamadım açıklamada ses emici gibisinden bişeyler yazıyor ama videosunda sesi var, sesli olmasını istiyorum hangisi acaba

https://www.youtube.com/watch?v=OClrZhFO7Mo dakika 3:40 hocam

Hangi modelin sesi ve basiş hissi aula f75 benziyor Çin'den aldığımız. Bilen varsa cevaplarsa sevinirim

maalesef bilmiyorum

Forumdan soğudum yeminle, eminönü işportacı esnafı gibi bu kadar da belli edilmez.

Geri