Neler Yeni

Çözüldü✓ Mahalle Bilgisayarcısı Anıları

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Evet beyler ben başlıyorum. Sene 2007 falan ilk kasam olması lazım. Bilgisayar açılırken bios ekranında kapanma sorunu başladı. Neyse o zamanlar pc den falan anlamam. Kasa kaç yıldır bende ama bir defa içini açıp bakmışlığım yok. Neyse götürdüm bir bilgisayarcıya adam açtı kasayı usta rami söktü dedi ram gidik. Yeni Ram açtı değiştirdi. Yok gene aynı sorun devam ediyor. Sonra Hdd değiştirdi gene olmadı. Velhasıl kelam çıkamadı işin içinden. En son bana dedi borcun 300 lira. Dedim usta manyak mısın sorunumu çözemedin para istiyorsun bide.
Neyse sonradan öğrendik psu bozulmuş. Değiştirince düzeldi 😄 buda böyle bir anımdır

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Böyle durumlar olmaması için herkesin cüzi miktarda pc /donanım bilmesi gerekli bence

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Bundan 6-7 sene önce laptop bozuldu , babam aldı laptopu mahalle bilgisayarcısına götürdü laptop bi geldi eve 8gb olan ram 4 e düşmüş daha kötüsü hd 7600m ekran kartını dızlamış bilgisayarcı , ac:4'ü low 30 fps bitirmiştim o kartla eyy gidi eyy

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Evet beyler ben başlıyorum. Sene 2007 falan ilk kasam olması lazım. Bilgisayar açılırken bios ekranında kapanma sorunu başladı. Neyse o zamanlar pc den falan anlamam. Kasa kaç yıldır bende ama bir defa içini açıp bakmışlığım yok. Neyse götürdüm bir bilgisayarcıya adam açtı kasayı usta rami söktü dedi ram gidik. Yeni Ram açtı değiştirdi. Yok gene aynı sorun devam ediyor. Sonra Hdd değiştirdi gene olmadı. Velhasıl kelam çıkamadı işin içinden. En son bana dedi borcun 300 lira. Dedim usta manyak mısın sorunumu çözemedin para istiyorsun bide.
Neyse sonradan öğrendik psu bozulmuş. Değiştirince düzeldi 😄 buda böyle bir anımdır
Ben de everest klavye alarak kaziklanmistim hala aklımda o zamanlar rbg li diye fazla para verdiydim

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Benim anım değişik olarak 600tlye r7 240li pc almistim

Carl-S

80+ Gold
Vallaha benim eskiden tanıdığım mahalle bilgisayarcılar format lazım diyip duruyorlardı.
IMG_20220419_212904.jpg

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
3 yıl önce bilgisayar formatını atmasını bildiğim halde babam gidip hurda kasayı bilgisayarcıda format attırmıştı. Boşu boşuna 50 TL vermişti.

.......

80+ Bronze
Bunlar iyi yine. Format gereken pc'yi babamla birlikte gönderttim yeni pc ile eve döndü. Adam hem bizim kasayı almış hem de daha kötü olan kasayı satmış.
10 yıl önce falan oldu bu.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
ilk anım
1 pc ci beni dolandırdı
2. si gene dolandırdı
3. sü ben onu dolardırdım😂

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Benimde var böyle bir hikayem :) Eskiden bilgisayarı çok kurcalardım ve her zaman ya çökertirdim ya da virüs bulaştırır canına okurdum. Bizim bilgisayarcı da her hafta 15 20 TL ekmek yerdi benden. Bir gün canıma tak etti, artık para da vermek istemiyordum kasayı da söküp taşımak istemiyordum. Bilgisayarcıya son gidişimde 20TL ye CDROM aldım ve artık o bilgisayarcıya uğramadım. Deneme yanılma yollarıyla da olsa bir şekilde artık bilgisayarıma kendim format atmaya başladım. Bilgisayarcının bana o CDROM u sattığı gün, yağlı bir müşterisini kaybettiği gündü.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bilgisayarcılarda Uzun Süre Çalıştım Yani Ne Sen Sor Nede Ben Söyliyim Çok Güzel Para Kazanıyorduk Sadece Yaniii 👉👈

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Bundan 6-7 sene önce laptop bozuldu , babam aldı laptopu mahalle bilgisayarcısına götürdü laptop bi geldi eve 8gb olan ram 4 e düşmüş daha kötüsü hd 7600m ekran kartını dızlamış bilgisayarcı , ac:4'ü low 30 fps bitirmiştim o kartla eyy gidi eyy
Krdsm snin ramlar ağırlık yapıyormuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,984
Üyeler
164,759
Son üye
Arel Beamng Player
Top Bottom