Neler Yeni

Mahalle okulunda fiber var. Civar evlere de gelebilir mi?

hürkuş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hüseyin Yücel
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim.
Mahallemde bulunan okulda fiber altyapı var fakat okulunca yanında hiçbir evde fiber internet yok. Ben de bu okula yakın bir yerde oturuyorum. Toplu imza ile başvuru yapsak bizim evlerimize de fiber altyapı gelir mi ?

Shourd

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim.
Mahallemde bulunan okulda fiber altyapı var fakat okulunca yanında hiçbir evde fiber internet yok. Ben de bu okula yakın bir yerde oturuyorum. Toplu imza ile başvuru yapsak bizim evlerimize de fiber altyapı gelir mi ?
imza ile geliyor diye biliyorum

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
binalar eskiyse özellikle çok zor gelmiyor diye biliyorum
kuzenim şehrin ortasında 16mb ile sürünüyor ama orda fiber olan yer yok herkes 16. bi mahalle ötesi bizim fiber mesela bizde de sadece bizim fiber. çevrede yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bilgisiz
binalar eskiyse özellikle çok zor gelmiyor diye biliyorum
kuzenim şehrin ortasında 16mb ile sürünüyor ama orda fiber olan yer yok herkes 16. bi mahalle ötesi bizim fiber mesela bizde de sadece bizim fiber. çevrede yok

4060fetişlidinazor

80+ Bronze

hürkuş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hüseyin Yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rehber için teşekkür ederim. İnceledim. Deneyeceğim, umarım bir şekilde çözüme ulaşabiliriz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bilgisiz
Rehber için teşekkür ederim. İnceledim. Deneyeceğim, umarım bir şekilde çözüme ulaşabiliriz.
rehberde kaldırılan kısımlar var bu arada ben ilk okuduğumda böyle değildi arka plandan kaldırtmışlar markalar sanırım

Top Bottom