Neler Yeni

mahallemizdeki çürük binalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
doğan yücel
malum gündem belli hele İstanbul'da yaşayanlar her saniye oldu olacak korkusuyla yaşıyor kendi binamızın sağlam olduğuna emin olsak bile yanımızdaki arkamızdaki binaların çürük olduğu dışarıdan bakılarak bile anlaşılıyor bunları şikayet edebileceğimiz bir platform var mı ve ya bızım olmayan ikamet etmediğimiz binaları bildirebiliyor muyuz

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,042
İsim
göksel yurtcan
hocam ben antakyalıyım haliylede depreme antakyada yakalandım benim kuzenimin binası yeni ve sağlam kaldı fakat diğer binalar üzerinde yıkıldığında acil yıkım kararı çıktı

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
malum gündem belli hele İstanbul'da yaşayanlar her saniye oldu olacak korkusuyla yaşıyor kendi binamızın sağlam olduğuna emin olsak bile yanımızdaki arkamızdaki binaların çürük olduğu dışarıdan bakılarak bile anlaşılıyor bunları şikayet edebileceğimiz bir platform var mı ve ya bızım olmayan ikamet etmediğimiz binaları bildirebiliyor muyuz
Hocam belediyeye bildirebilirsin sanırım onlarda bir şey yaparmı bilemem ancak yapmaları gerek

TLCWeeb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Berke
Binada oturan birinin belediyeye müracat edip binanın sağlamlığını kontrol ettirmesi gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,528
Üyeler
164,861
Son üye
ysf.plvc
Top Bottom