Evet.imzaların türk telekoma dilekçe ile mi sunmam lazım
btk ya tam olarak nerden yazıcaz web sitesine baktım bulamadım yardım edermisinizMuhtarla işin yok btk ya yaz yaparlarsa yaparlar yoksa yapmazlar proje olaylarına bağlı.
merhaba hocam aynı olayı bende yasadım mahalleye fiber getirmek icin 1= en az 70 kisiden topla 2=btk ya yaz bunlara sonra tt ile iletisime gec yasadıgını seherin müdürüne ve topladığın imzalarla dilekceni ver sonra onlar ilgilenir istanbula iletisime gez gerekirse tt müdürlüğünr insallah en kısa zamanda olu beni bunları yaptım knk 4 bucuk ayda fiber baglandı mahalle ve ben de menmunum mahallede tesekkür ediyor insallah en kısa zamanda işlemin olurevet arkadaşlar mahalleye nasıl fiber altyapı getirtebilirim
ne gerekiyo getirtmek için
muhtarın dilekçe sunması mı lazım
aydınlatırsanız sevinirim
Mahalledeki kişilerle konuşup imza toplayın benceevet arkadaşlar mahalleye nasıl fiber altyapı getirtebilirim
ne gerekiyo getirtmek için
muhtarın dilekçe sunması mı lazım
aydınlatırsanız sevinirim
btk ya nasıl başvuru yapacağım web sitesine bakıyorum fakat nerden başvuru yapacağımı bulamadımmerhaba hocam aynı olayı bende yasadım mahalleye fiber getirmek icin 1= en az 70 kisiden topla 2=btk ya yaz bunlara sonra tt ile iletisime gec yasadıgını seherin müdürüne ve topladığın imzalarla dilekceni ver sonra onlar ilgilenir istanbula iletisime gez gerekirse tt müdürlüğünr insallah en kısa zamanda olu beni bunları yaptım knk 4 bucuk ayda fiber baglandı mahalle ve ben de menmunum mahallede tesekkür ediyor insallah en kısa zamanda işlemin olur
şikayet dilekçesi mi oluşturmam lazım btk damerhaba hocam aynı olayı bende yasadım mahalleye fiber getirmek icin 1= en az 70 kisiden topla 2=btk ya yaz bunlara sonra tt ile iletisime gec yasadıgını seherin müdürüne ve topladığın imzalarla dilekceni ver sonra onlar ilgilenir istanbula iletisime gez gerekirse tt müdürlüğünr insallah en kısa zamanda olu beni bunları yaptım knk 4 bucuk ayda fiber baglandı mahalle ve ben de menmunum mahallede tesekkür ediyor insallah en kısa zamanda işlemin olur
İmza toplama örneğibtk ya nasıl başvuru yapacağım web sitesine bakıyorum fakat nerden başvuru yapacağımı bulamadım
şikayet dilekçesi mi oluşturmam lazım btk da
bi fikrim yokbizim burada yer altından kablo yapıp dolapların konacağı yerleri ayarladılar ama sadece anayollarda var ara sokaklarda yok bunar vdsl dolabı mı oluyor acaba??
btk ya tam olarak nerden yazıcaz web sitesine baktım bulamadım yardım edermisiniz