Neler Yeni

Yardım Mahalleye nasıl fiber altyapı getirtebilirim

4RSL4NN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Muhammed Arslan
Instagram
muhammed.arslan41
evet arkadaşlar mahalleye nasıl fiber altyapı getirtebilirim
ne gerekiyo getirtmek için
muhtarın dilekçe sunması mı lazım
aydınlatırsanız sevinirim

Son düzenleme:

4RSL4NN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Muhammed Arslan
Instagram
muhammed.arslan41
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

4RSL4NN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Muhammed Arslan
Instagram
muhammed.arslan41
Muhtarla işin yok btk ya yaz yaparlarsa yaparlar yoksa yapmazlar proje olaylarına bağlı.
btk ya tam olarak nerden yazıcaz web sitesine baktım bulamadım yardım edermisiniz

Yusuf Sng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yusuf Sengun
evet arkadaşlar mahalleye nasıl fiber altyapı getirtebilirim
ne gerekiyo getirtmek için
muhtarın dilekçe sunması mı lazım
aydınlatırsanız sevinirim
merhaba hocam aynı olayı bende yasadım mahalleye fiber getirmek icin 1= en az 70 kisiden topla 2=btk ya yaz bunlara sonra tt ile iletisime gec yasadıgını seherin müdürüne ve topladığın imzalarla dilekceni ver sonra onlar ilgilenir istanbula iletisime gez gerekirse tt müdürlüğünr insallah en kısa zamanda olu beni bunları yaptım knk 4 bucuk ayda fiber baglandı mahalle ve ben de menmunum mahallede tesekkür ediyor insallah en kısa zamanda işlemin olur :)

4RSL4NN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Muhammed Arslan
Instagram
muhammed.arslan41
merhaba hocam aynı olayı bende yasadım mahalleye fiber getirmek icin 1= en az 70 kisiden topla 2=btk ya yaz bunlara sonra tt ile iletisime gec yasadıgını seherin müdürüne ve topladığın imzalarla dilekceni ver sonra onlar ilgilenir istanbula iletisime gez gerekirse tt müdürlüğünr insallah en kısa zamanda olu beni bunları yaptım knk 4 bucuk ayda fiber baglandı mahalle ve ben de menmunum mahallede tesekkür ediyor insallah en kısa zamanda işlemin olur :)
btk ya nasıl başvuru yapacağım web sitesine bakıyorum fakat nerden başvuru yapacağımı bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

şikayet dilekçesi mi oluşturmam lazım btk da

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
btk ya nasıl başvuru yapacağım web sitesine bakıyorum fakat nerden başvuru yapacağımı bulamadım
şikayet dilekçesi mi oluşturmam lazım btk da
İmza toplama örneği
d582246a2bd70801b6789129a5712db4.jpeg

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
bizim burada yer altından kablo yapıp dolapların konacağı yerleri ayarladılar ama sadece anayollarda var ara sokaklarda yok bunar vdsl dolabı mı oluyor acaba??

Top Bottom