Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Ülkedeki çağın gerisinde kalmış insan sayısında 1 azalma yaşanmış.
Sevindirici.
Sevindirici.
Hababam sınıfında yarıldım ya, aşırı iyi yazı. SmmsmxmwmzmwmswksmwmskwmsmwmMahmut hocayı çok severdim. Her zaman doğruluğun sözcüsü, dürüstlüğün savunucusu oldu. Eğitimi daima ilk sıraya koyardı. Öyle ki ne bir ev, ne bir araba, ne de bir eş sahibi olmuştu. Prensipleri olan bir hocaydı. Öğrencilerine karşı yeri geldiğinde sert olsa da aslında hep onların iyiliğini düşünürdü. Eğitim kurumlarının ticarethaneye dönüştürülmesine karşı çıkan en gür ses olmuştu. Dinimizce mekruh kabul edilen sigaranın da karşıtı olan mübarek bir insandı. Mekanın cennet olsun Mahmut hoca, hababam sınıfı sensiz kaldı. Rahmetli Hafize Ana'yı da yeri gelmişken yâd edelim.
Patladım sgsgsgshs
reis dm bakar mısın ya sana zahmetPatladım sgsgsgshs
seyirci olmak istersen biletlerin benden.Arkadaşlar siz burda harcanıyorsunuz valla toplanıp bi stand-up programı yapsanız baya tutar hababam sınıfı mahmut hoca falan baya komik şeyler
Evet, komik.Arkadaşlar siz burda harcanıyorsunuz valla toplanıp bi stand-up programı yapsanız baya tutar hababam sınıfı mahmut hoca falan baya komik şeyler
Kendine hazretleri mi dedirtmişseni kötülemeye çalışmıyorum. sadece bu adam senin için neden önemli, neden seviyorsun sorusunu soruyorum. mesela bana sorarsan aynı soruyu.
benim cevabım: tanımam etmem ama kendine hazretleri vb. şeyler dedirten adam benim için hiçtir.
Kesinlikle haklısınız hocam Maşallah. Rabbim sayılarını arttırsın AMİN.Hayatın Twitter taymından ibaret olmadığını gösterdi bugünkü fotoğraflar:
Alıntıyı görüntüle