Neler Yeni

Makine mühendisliği okuyorum laptop mu kasa mı almam lazım yardım

berkety

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berke toy
Selamlar dostlar makine mühendisliği okuyorum yaşadığım şehirde fazla sosyal hayatım yok f/p açısından masaüstü almak bana mantıklı geliyor elimde intel core i51135G7 işlemci intel Irıs Xe 4gb ekran kartı 8gb ddr4 2666 mhz ram var solidworks için yeterli olur mu +kasa almayı düşünüyorum tşkler

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
yeterli olur ama bence kasa lapyop ayrı ayrı alırsan zarar çok edersin. Güzel bir laptop al iş hayatında bile kullanırsın.

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Selamlar dostlar makine mühendisliği okuyorum yaşadığım şehirde fazla sosyal hayatım yok f/p açısından masaüstü almak bana mantıklı geliyor elimde intel core i51135G7 işlemci intel Irıs Xe 4gb ekran kartı 8gb ddr4 2666 mhz ram var solidworks için yeterli olur mu +kasa almayı düşünüyorum tşkler
laptop iş görür 3d render almıyorsunuz bildiğim kadarıyla, başlayın 1 2 dönem geçsin anlarsınız zaten lazım mı değil mi, ek olarak almak isterseniz bence kesinlikle 2. ekran, hdmi ile bağlarsınız evde kullanım için şart bence

mental bey

80+ Bronze
Üniversiteyi oturduğun şehirden okuyorsan kasa ama başka şehirde oturuyorsan kesim laptop al.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
kanka evdeysen kasa iyidir, ama kulüplerde, grup calismalarinda genelde kafelerde veya birilerinin evinde bulustugumuzda laptop ihtiyacı cikabiliyor.

abcdefg1234

80+ Silver
Solidworks, catia, autocad gibi mühendislik programlar için laptopunuz yeterli. Takılıyorsa bi 8gb daha ram takabilrisiniz. Birde muhtemelen vardır ama eğer ssd yoksa ssd takmanızı da öneririm.

Oynayacağınız oyunlara göre kasa almanız gerekebilir. Elinizdeki laptopla Lol,cs, valorant, fortnite, gta5 gibi oyunları oynarsınız . Oyun falan oynamayacaksanız kasa alıp masrafa girmeye hiç gerek yok, sadece 24-27 inch bi monitör alıp laptopla çift ekran kullanırsınız çok güzel olur.

berkety

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berke toy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeterli olur ama bence kasa lapyop ayrı ayrı alırsan zarar çok edersin. Güzel bir laptop al iş hayatında bile kullanırsın.
Kanka laptop var kasayı hem oyun hemde okul için almayı düşünüyorum teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Solidworks, catia, autocad gibi mühendislik programlar için laptopunuz yeterli. Takılıyorsa bi 8gb daha ram takabilrisiniz. Birde muhtemelen vardır ama eğer ssd yoksa ssd takmanızı da öneririm.

Oynayacağınız oyunlara göre kasa almanız gerekebilir. Elinizdeki laptopla Lol,cs, valorant, fortnite, gta5 gibi oyunları oynarsınız . Oyun falan oynamayacaksanız kasa alıp masrafa girmeye hiç gerek yok, sadece 24-27 inch bi monitör alıp laptopla çift ekran kullanırsınız çok güzel olur.

Kanka yerleşik ram yazıyor ram takviyesi yapabilir miyiz

abcdefg1234

80+ Silver
Kanka laptop var kasayı hem oyun hemde okul için almayı düşünüyorum teşekkür ederim

Kanka yerleşik ram yazıyor ram takviyesi yapabilir miyiz
Laptopun tam modeli ne ?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

berkety

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berke toy

abcdefg1234

80+ Silver

berkety

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berke toy
Şu anki raminiz anakarta lehimli .Laptop özelliklerinde arttırılabilir bellek yok olarak gözüküyor.

Garantisi bittiyse alt kapağını söküp anakartında ram için boş slot olup olmadığına bi bakın isterseniz
Teşekkür ederim 2 hafta içerisinde yazarım

Top Bottom