- En İyi Cevap
- 11
Dahası
mousen çok kötu degilse SSD alabilirsin.HDD ile go brr o zaman
yaza kadar biriktiririm zaten
Ama kullanılmayacak kadar kötuyse hiç duşunme.
mousen çok kötu degilse SSD alabilirsin.HDD ile go brr o zaman
yaza kadar biriktiririm zaten
Dostum senin istediğin şekilde ayarladım istediğini seçebilirsinsgm x7 kullanıyorum ve berbat gerçekten
doğum günüm yaklaşıyor maks 150tl mouse istiyorum ama 100tl ye yakın olursa daha iyi olur
genişlik 17
uzunluk 16
el boyutlarım bunlar
elimi yayarak kullanırım pençe ve geriden tutarak değil kavrayarak kullanırım
203 daha guncel bir mouse.g102 nasıldır
RGB dışında çok fark varmı 203
Ben sana en iyi önermek istedim. Logitech gibi marka dururken adam Gamepower öneriyor. Bende buna tepkimi belirttim.saolun baya yardımcı oldunuz
konunun başlığını ring'e giriş yapıcam
altı üstü fare önerisi istedim
kavgayı özelden yapınız ne olur
kavga yapmayalım
bir kere daha gelmeyeceğiz bu dünyaya kıymetinizi bilin bence
Tamamdır, tekrardan söylüyorum G203 tercih etmelisin.kankam nazikçene bitirin diyorum uzayacak ise başka yerde şiddetini atın diyorum
Ben kendim kullanıp memnum kaldığım malı öneririm,kimse de karışamaz.Sizin bu markacı takıntınız benim çok umrumda değil.Model olarak bakmak yerine marka olarak bakıp genelleme yapıyorsunuz.Biliyoruz herhalde Gamepower'un ne olduğunu...
G203 var iken Gamepower mı alınacak?
Yanlış bilgilendirmeyin insanları.
Marka olarak baktığımızda sorunlu bir marka, model olarak bakalım yine sorunlu bir model. Sende şu anda bir problem olmaması başkasında da olmayacağı anlamına gelmez.Ben kendim kullanıp memnum kaldığım malı öneririm,kimse de karışamaz.Sizin bu markacı takıntınız benim çok umrumda değil.Model olarak bakmak yerine marka olarak bakıp genelleme yapıyorsunuz.
Malı 2 kez aldım,ikisi de problem yaratmadı.Sizin gözünüzde GP'nin zaten bütün malları problemli oluyor.Kasasından tutun faresine kadar herşeyde"neden GP alsın"diyorsunuz.Hiç bir zaman GP önermiyorsunuz ki modele bakıp yorum yapasınız.Marka olarak baktığımızda sorunlu bir marka, model olarak bakalım yine sorunlu bir model. Sende şu anda bir problem olmaması başkasında da olmayacağı anlamına gelmez.