Neler Yeni

Öneri maks 1600 TL telefon önerisi(gm 20 almaya karar verdik)

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
hocam arttımamakta inat ediyor ben en başta dedim gel biraz daha çıkalım çok daha iyisini buluruz ama kabul etmiyor
gm 20 alıcaz gibi çok fotoğraf çekmez genelde banka uygulamaları olur işi için kullanır genelde tam o bütçede daha iyisi var mı önerebilceğiniz

üründen dolayı mı servisinden dolayı mı?
Bu bütçede çok fazla seçenek bulunmuyor, Infinix Hot 8 bakabilirsiniz. O bütçede iyi bir cihaz gibi duruyor, benim garantisi hakkında vs. bir bilgim yok. Büyük ihtimal bilinmedik bir marka da alınması istenmez, o zaman General Mobile GM 20 alabilirsiniz.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
:ROFLMAO: İllaki ünlü bir marka mı olmak zorunda? babam p13 blue max kullanıyor kendisi memnun ve gayet işini görüyor
Aşırı komik biliyor musun.
Neden düşük bütçe bile olsa bilinmedik marka alınsın ?

Atyxah

80+ Silver
2. el redmi note 7-8 işinizi göörebilir

Ariseks

80+ Gold
Bu bütçede çok fazla seçenek bulunmuyor, Infinix Hot 8 bakabilirsiniz. O bütçede iyi bir cihaz gibi duruyor, benim garantisi hakkında vs. bir bilgim yok. Büyük ihtimal bilinmedik bir marka da alınması istenmez, o zaman General Mobile GM 20 alabilirsiniz.
teşekkürler hocam gm 20 alıyoruz o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

yardımcı olan herkese teşekkürler

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Sponsorluğu olmasa bile çoğu teklonojik aletleri inceleyen kanallar bile öneriyor örn shift delete vb. ve turkcell garantisi var

Zulayla ne alakası var?
Örnek verdim

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Anlamadığım şey bir teklonojik aletle oyunun ne alakası var çoğu şirketinde sponsorluğu var ama kalitesiz ürünleride var diyebilirdin

@Arisens Dostum general mobile pek önermiyorum teknik servisleri sorunlu babanın p13 blue max deneme şansı varsa denesin turkcell mağazalarında mevcut tabii karar senin ona bir şey diyemem

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Anlamadığım şey bir teklonojik aletle oyunun ne alakası var çoğu şirketinde sponsorluğu var ama kalitesiz ürünleride var diyebilirdin
Onu örnek vermenin sebebş sponsorluk ve kalitesizlik bir araya gelince aklıma hemen bu oyun geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,180
Üyeler
165,136
Son üye
beyoglu00
Top Bottom