Neler Yeni

Maks 30k monitor dahil pc toplamak için yardım eder misiniz arkadaşlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Şakar
Arkadaşlar pc toplamak istiyorum ancak fazla bir bilgim yok monitor dahil güzel bir pc toplayabilir miyiz ? Not: Klavye mouse kulaklık gibi şeylere takılmayalım.

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Selim

35k ya falan cikarsan am5 e de gecebilirsin.

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Berat K.
Hocam ram 16gb, ssd 1tb, kasayıda xpg 650w yapıp bu sistemi 22.861,93₺'ye alabilirsiniz.
7.138,07₺ kalıyor, bütçeyi 129,92₺ arttırıp bu monitörü alabilirsiniz.

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Selim

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Berat K.
Hocam ram 16gb, ssd 1tb, kasayıda xpg 650w yapıp bu sistemi 22.861,93₺'ye alabilirsiniz.
7.138,07₺ kalıyor, bütçeyi 129,92₺ arttırıp bu monitörü alabilirsiniz.
Eğer bütçeyi 799₺ daha çıkabilirseniz sistemi özelleştirirken Thermalright Assassin X 120 Refined SE soğutucuyuda ekleyin derim. Total 30.928,92₺ yapıyor.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Mehmetcan İvrendi
Arkadaşlar pc toplamak istiyorum ancak fazla bir bilgim yok monitor dahil güzel bir pc toplayabilir miyiz ? Not: Klavye mouse kulaklık gibi şeylere takılmayalım.
Hocam bu bütçede monitör dahil sistem F/P sistem zor şuan fiyatlar çok yüksek Malum indirimler yaklaşıyor diye fiyatları bindirmişler ben sizin yerinizde olsam 2.Elde RTX 4070 AM5 Ryzen 5 7500F DDR5 2X8gb=16gb Ram 1TB SSD sistem toplardım 26K civarı falan bulabiliyorsunuz toplam kaldımı 4K üstüne 3K daha ekler 2K monitör alırdım miss 33K'ya 2K Geleceğe yönelik Miss gibi sistem almış olursunuz bende nakit yok kartla sistem alcam yoksa çoktan 2.el de toplamış olurdum ayrıca AM4 bir sistem alırsanız ilerde Zor ve ucuza satarsınız eğer AM5 alırsanız daha kolay ve satarken aynı fiyata bile satabilirsiniz parça fiyatları yükselmeye devam ederse

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Şakar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hazır sistemlerden tavsiyen var mı hocam zahmet olmazsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sistemler çok daha avantajlı, illa toplamak istiyorsan ekran kartını 2. El almanı öneririm :)

35k ya falan cikarsan am5 e de gecebilirsin.
Hocam 35k ya çıkamayabilirim. Bu pc iyi midir? sağlam mı fazla ısınma yapar mı ? Bu site güvenlimidir hocam

Son düzenleme:

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Mehmetcan İvrendi

Hocam 35k ya çıkamayabilirim. Bu pc iyi midir? sağlam mı fazla ısınma yapar mı ? Bu site güvenlimidir hocam
Bence pahalı bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Emre

Pc hocasının sistemini alsana 20 bine, yanına da 4-5k monitör, 1,5k klavye-fare geri kalan para da cebinde kalır

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Berat K.

Siteden yana sıkıntı olmaz hocam ancak arkadaşın attığı sistem bir tık pahalı. Isınma konusunda ise ryzen 5 5600'ü stok fan ile idare edersin bir süre.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Şakar
Siteden yana sıkıntı olmaz hocam ancak arkadaşın attığı sistem bir tık pahalı. Isınma konusunda ise ryzen 5 5600'ü stok fan ile idare edersin bir süre.
Kule tipi fan işimi çözer mi ? Daha uygununu nasıl bulabilirim ?

Top Bottom