7 plusönerilerinizi bekluyorum
Apple demişsin o yüzden önermedim. Samsung tarafında S10, bulabilirsen S10 Plus ama zannetmiyorum bulabileceğini.samsung öneriniz yokmu ?
7 plus şuan kesinlikle alınmaz hem güncelleme almıyor ve şuan kullandığım için biliyorum hafiften kasmaya başlıyor7 plus
xs zor düz x ya da xr2. el XR/XS bulabilirsin belki, Bulamazsan 8 PLUS
x de çok zor 8 plusda zor anca 7 plusxs zor düz x ya da xr
x serisi ne kadar güncelleme alır kiiPhone dediğin şey, güncelleme ile hayata tutunan cihaz demek. Ortalama cihazları ise 6 yıl güncelleme alıyor. Gidip 7, 8, X serisi cihazlar almak mantıklı değil. 7-8 bulunsa bile X serisi bulunamaz zaten bu aralığa. 800-900 Lira'ya satılan tuşlu telefonlar daha konforlu, en azından menüde veya uygulama girişlerinde takılmıyor. Bu fiyatta düzgün Android telefon da yok. Ancak Alt-Orta segment Note serisi Xiaomi kullanırsınız.
iOS 16 için 7 serisinin desteği bitti. Sırada 8 ve X var. İki modelin de donanımı aynı olduğu için eşit sayabiliriz cihazları. 1-2 arası bir sürede ben desteğin kesilebileceğini düşünüyorum. Fazlasını düşünmüyorum çünkü firmanın kâr elde edebilmesi için insanları yeni telefonlarına yönlendirmesi lazım. Çok zorlamaları kendi zararlarına oluyor nihayetinde. Gidip son model ya da 1 yıllık iPhone almadıkça iPhone almak pek mantıklı değil. Gidin Note 11 serisi bir Xiaomi alın, rahatınıza bakın. Hem eski hem ikinci el cihazla uğraşmaya değmez.x serisi ne kadar güncelleme alır ki