Coochie Man
80+ Bronze
Maksimum 12 k lık laptop önerisi yapabilirmisiniz?
Bu olur eğer depolama yetmez iseMonster dışında ne olur?
Dostum çok eski konu hatta laptopdan vazgeçtim pc topladım bileBu olur eğer depolama yetmez ise
bu olur.Acer Predator Helios 300 Intel Core i5 10300H 16GB 1TB + Fiyatı
Acer Predator Helios 300 Intel Core i5 10300H 16GB 1TB + en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
waow ben mesajı ilk yazdığımda fark etmemiştim jgbghfbgufjuırhuıDostum çok eski konu hatta laptopdan vazgeçtim pc topladım bile![]()
millet niye eski konulara mesaj yazıyonuzBu olur eğer depolama yetmez ise
bu olur.Acer Predator Helios 300 Intel Core i5 10300H 16GB 1TB + Fiyatı
Acer Predator Helios 300 Intel Core i5 10300H 16GB 1TB + en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
sen zaman yolcusumusunwaow ben mesajı ilk yazdığımda fark etmemiştim jgbghfbgufjuırhuı
bunun tek sebebi bu forumdaki çok eski mesajlar bile anasayfaya düşüyor bu yüzden insan farketmeden yazıyormillet niye eski konulara mesaj yazıyonuz
bende tam enver pashayı etiketliyecektimbunun tek sebebi bu forumdaki çok eski mesajlar bile anasayfaya düşüyor bu yüzden insan farketmeden yazıyor
aslında algoritma değiştirilebilir 2 ve ya 3 ay öncenin mesajının anasayfaya gözükmemesi sağlanabilirbende tam enver pashayı etiketliyecektim
monster konusunda hassas