Neler Yeni

Maksimum 18K TL ye Laptop Önerisi

pentiti

80+ Silver
Çift kanal tek kanal ne kadar performans fark ettirebilir ki laptopta?
Diğeri 165 de olabilir emin değilim.
Daha güncel işlemcili, yeni kasa, bu da 3050ti, ramleri de ddr5
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalnız rami 1x16 sanırım bilginiz olsun.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,884
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Çift kanal tek kanal ne kadar performans fark ettirebilir ki laptopta?
Miktarını tam bilmiyorum ama illa ki ettirir. Geleni satıp 2x8 veya ilerde bütçe olunca 2x16 yaparsanız iyi olur.

pentiti

80+ Silver
Miktarını tam bilmiyorum ama illa ki ettirir. Geleni satıp 2x8 veya ilerde bütçe olunca 2x16 yaparsanız iyi olur.
Hocam bunu alırdım aslında ama maalesef peşin fiyatına 6 ay taksit yokmuş. Konuda linkini attığım Lenovoyu alacağım gibi duruyor.

Yine de önerilerin süperdi abicim sağ ol.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,884
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam bunu alırdım aslında ama maalesef peşin fiyatına 6 ay taksit yokmuş. Konuda linkini attığım Lenovoyu alacağım gibi duruyor.

Yine de önerilerin süperdi abicim sağ ol.
Karar sizin tabi ama dediğim gibi ben daha güncel laptoplara bakmakta fayda görüyorum.
Hayırlı olsun ne karar verirseniz, rica ederim.

pentiti

80+ Silver
Karar sizin tabi ama dediğim gibi ben daha güncel laptoplara bakmakta fayda görüyorum.
Hayırlı olsun ne karar verirseniz, rica ederim.
Hocam bunu buldum bu da kötü değil gibi gözüküyor neredeyse tüm istediğim özellikleri karşılıyor ama yorumlarda 1 yıldız veren biri ışık sızması olduğunu falan söylemiş o konuda endişeleniyom bir de Acer biraz daha sorun çıkan bir marka diye bir şey var kafamda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yigitcan karayol
Hocam bunu buldum bu da kötü değil gibi gözüküyor neredeyse tüm istediğim özellikleri karşılıyor ama yorumlarda 1 yıldız veren biri ışık sızması olduğunu falan söylemiş o konuda endişeleniyom bir de Acer biraz daha sorun çıkan bir marka diye bir şey var kafamda.
Ben 2 gun once bunun 8gb ramli olanindan aldim trendyoldan 17.500tlye bilgisayar acilmadigi icin geri iade ettim (sarj girisine biraz bastirmak gerekiyo biliyorum ama yinede sarj olmasina ragmen acilmadi anakarti sorunluydu sanirim) onun yerine hp victus 16 almayi dusunuyorum hem pili daha uzun gidiyor;(video izlerken 7-8 saat gidiyo) hemde ddr5 i destekliyo bundan 4 5 yil sonra drr5 teknolojisi cok ilerlicek buyuk fark yaraticagini dusunuyorum. Ama sonuc olarak aceri onermiyorum size internette sorun yasayan cok fazla kullanici gordum. Hp, asus veya lenovo alin alicaksaniz daha stabil markalar uzun sure bozulmadan gidebilirler (asus ve lenovo marka bilgisayarim var ikiside 2015 de alindi hala calisiyolar ve asusu aktif olarak hala kullaniyorum) hp de eskiden okulumun kullandigi bir markaydi laptoplarda 10 yil boyunca kullandiklarini gordum o da gayet iyi bir markadir o yuzden (istek vakfinda okudum ilk orta ve liseyi)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,574
Üyeler
167,516
Son üye
erenunluu
Top Bottom