Neler Yeni

Maksimum 7.000₺ Laptop Önerisi

Zegitos

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
7000
İyi günler herkese. Arkadaşım kendisine üniversite için laptop almayı düşünüyor. Kendisinin rahatlıkla oyun oynayabileceği, günlük işlerini halledebileceği bir laptop arıyoruz. Casper, Monster gibi markalardan şikayet bol olduğu için bu iki markadan uzağız. APU bir laptop da istemiyor kendisi. Uygun bir fiyat performans ürünü bulamadık. Önerilerinizi, tavsiyelerinizi bekliyoruz. Teşekkürler.

https://www.gittigidiyor.com/dizust...ebWzRh3WcIdio_3CnD8K35gnMwzfjzOxoCjpkQAvD_BwE bence gayet güzel mesele bende excalibur g770 var o da 7000 TL bandında ancak almanı önermem.
Monster gibi markalardan şikayet bol olduğu için bu iki markadan uzağız demiş arkadaş @Zegitos 7000tl ye rahatlıkça oyun oynuyacağı bilgisayar yok cs valorant gibi oyunları mı tercih ediceksiniz yoksa battlefield gibi yüksek sistem isteyen oyunları mı

İyi günler herkese. Arkadaşım kendisine üniversite için laptop almayı düşünüyor. Kendisinin rahatlıkla oyun oynayabileceği, günlük işlerini halledebileceği bir laptop arıyoruz. Casper, Monster gibi markalardan şikayet bol olduğu için bu iki markadan uzağız. APU bir laptop da istemiyor kendisi. Uygun bir fiyat performans ürünü bulamadık. Önerilerinizi, tavsiyelerinizi bekliyoruz. Teşekkürler.
7300 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monster gibi markalardan şikayet bol olduğu için bu iki markadan uzağız demiş arkadaş @Zegitos 7000tl ye rahatlıkça oyun oynuyacağı bilgisayar yok cs valorant gibi oyunları mı tercih ediceksiniz yoksa battlefield gibi yüksek sistem isteyen oyunları mı
ne önemi varki 7000tl max performanslı istemiş

O fiyata apu disinda yok artik biliyormusun dostum 1.5 2 hafta once desen vardi tum laptoplara 1500 2000tl zam geldi cunki

excalibur g700 veya gamegaraj ın vardı 7 bine ama gamegarajınki 1650 max q lu ikinci elde 1660ti lı laptop bulunabilir belki o

bütçesini arttırmasını istiycem hocam istersen tabi iznin olursa sen izin vermezsen siliyim mesajı hemen
Maalesef yaklaşık 8bin olan laptop bütçeyi fazlaca aşıyor. 7bine yakın önerilebilecek laptop varsa diye 6 değil 7 yazdım bütçeye. Silmenize gerek yok bence. Yine de teşekkürler.

Maalesef yaklaşık 8bin olan laptop bütçeyi fazlaca aşıyor. 7bine yakın önerilebilecek laptop varsa diye 6 değil 7 yazdım bütçeye. Silmenize gerek yok bence. Yine de teşekkürler.
Valla 7600 den asagi yok 2. El bakın derim ya da piyasa fiyatlarinin dusmesini bekleyin ki düşeceğini sanmıyorum surekli yukseliyor. Ya da yurt disindan getirtmeyi deneyin

Çok yüksek sistem isteyen oyunlarda gözü yok tabi o fiyata ama iyi kötü bişeyler oynayabilsin de aynı zamanda. Bilmiyorum tam tarifini yapamadım. Kusra bakmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler yorumlarınız için. Peki apu bir laptoba yönelsek bu bütçede tercihimiz ne olmalı ?

Geri