Deyv Masteyn
80+
Sen de 200₺ ek para verebilirsin.Sen gidip garantisiz bir şekilde alabilirsin dostum
Görüşürüz.
Sen de 200₺ ek para verebilirsin.Sen gidip garantisiz bir şekilde alabilirsin dostum
Aynen. Bilmeden konuşuyorsun resmen şu anda.Onlar aynı, fakat EKSA'nın pedleri kötü.
Fotoğraf atabilir misin?Aynen. Bilmeden konuşuyorsun resmen şu anda.
Şu anda E900 Pro kullanıyorum, Drop plus kullandım ve sana farklılıklarını başlıca anlatayım.
Pedleri tamamen aynı malzeme, E900 içinden deri taşıma çantasına varana kadar çıkıyor, E900 Pro'da artık yeni model geldi ve sürücüler ve mikrofon çok daha iyi.
Yazılımını değiştirdiler Rampage dururmu yazılıma çak logoyu sal çayıra. Drop Plus mikrofon sorunları diye bir yaz hele gör ak koyun kara koyun.
Çok daha iyi garanti sunan Eksa varken gidipte rampage alınmaz.
Bilmeden konuşuyorsun ve millete bilmiyorsun diyorsun cidden yazık!
Biz mi bilmiyoruz sen mi?Aynen. Bilmeden konuşuyorsun resmen şu anda.
Şu anda E900 Pro kullanıyorum, Drop plus kullandım ve sana farklılıklarını başlıca anlatayım.
Pedleri tamamen aynı malzeme, E900 içinden deri taşıma çantasına varana kadar çıkıyor, E900 Pro'da artık yeni model geldi ve sürücüler ve mikrofon çok daha iyi.
Yazılımını değiştirdiler Rampage dururmu yazılıma çak logoyu sal çayıra. Drop Plus mikrofon sorunları diye bir yaz hele gör ak koyun kara koyun.
Çok daha iyi garanti sunan Eksa varken gidipte rampage alınmaz.
Bilmeden konuşuyorsun ve millete bilmiyorsun diyorsun cidden yazık!
Fotoğraf atabilir misin?
TP konusu atma bana.Biz mi bilmiyoruz sen mi?
Karar vermeden önce yazıyı oku, araştırma yap. Ve en önemlisi bilgilen.
Ctrl+v ile olmuyor bu işler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eksa E900 Pro kullanıcı deneyimim
Öncelikle tüm sosyal kullanıcılarına iyi günler dilerim. 1 gün boyunca neredeyse kulağımdan çıkarmadığım eksa E900 Pro kulaklığı kendim sevip sevmediğim kısımları ile sizinle paylaşmak istedim. Öncelikle 12 günde şehir postanesine gelen kulaklığımı 6 gün boyunca dağıtıma çıkarmayan PTT Kargo'ya...www.technopat.net
Bu konu onun.
Fotoğraf atabilir misin?
Konu onun. Hiçbir şey bilmiyorsun biliyor gibi konuşuyorsun.TP konusu atma bana.
Fotoğraf atabilir misin?
Eksa E900 Pro kullanıcı deneyimim
Öncelikle tüm sosyal kullanıcılarına iyi günler dilerim. 1 gün boyunca neredeyse kulağımdan çıkarmadığım eksa E900 Pro kulaklığı kendim sevip sevmediğim kısımları ile sizinle paylaşmak istedim. Öncelikle 12 günde şehir postanesine gelen kulaklığımı 6 gün boyunca dağıtıma çıkarmayan PTT Kargo'ya...www.technopat.netİnceleme - Eksa E900 Pro Nam-ı Diğer Drop Plus
21 ocak 2021 tarihinde 210₺'ye sipariş geçtiğim ve 8 şubattan beri 2 aydır gece gündüz kafamda olan Eksa E900 Pro'nun elimden geldiği kadar incelemesini yapmaya çalışacağım ve deneyimlerimi sizin ile paylaşacağım. Ben aldığım zaman 280₺ gibi bir fiyatı vardı ancak 100₺ kuponum olduğundan dolayı...www.silicone-forum.com
Bak bunlar benim. İncelemesi benden önce olduğundan dolayı ve elime aldığım ilk gün olduğundan ilk deneyimlerini paylaştım orda. Ardından ise 3 ay kullanımın sonunda düzgün bir inceleme yaptım.
https://www.silicone-forum.com/konu/eksa-e900-pro-incelemesi.4286/ önerdiğim kişinin incelemesi hala çok memnun.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/e900-pro-drop-plus-incelemesi.1307691/ Bana öneren bir kişinin kendi incelemesi
İkisi de aynı ama sen bilirsin.
Yav arkadaş. 15-20 belki daha fazla gün boyunca aynı şekilde duran bir ürün alt kısmı sürttüğünden dolayı şekli bozuluyor. 1 hafta sonra zaten düzeliyor.
Yav arkadaş. 15-20 belki daha fazla gün boyunca aynı şekilde duran bir ürün alt kısmı sürttüğünden dolayı şekli bozuluyor. 1 hafta sonra zaten düzeliyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hani nerede dediğin şey?