MalwareBytes ''website blocked due to malware'' ACİL

Reaksiyon skoru
2
Bugün birden malware bytes'tan sürekli olarak sağ altta bildirim şeklinde başlıkta gördüğünüz mesajı almaya başladım. Aynı zamanda google'u düzgün kullanamıyordum ben de sürekli bildirim geldiği için ve google'da bir yere giremediğim için web protectionu kapattım ve bildirimler artık gelmiyor google'da istediğim yere girebiliyorum. Attığım resimden görüldüğü üzere malwarebytes sürekli olarak içinde google geçen uzantıları malware sebebiyle engelliyordu internetten bu uzantıların bazılarını araştırdıgımda gerçekten malware ile ilgili olabilecek şeyler olduğunu öğrendim. Daha da detaylı baktığım zaman bütün hepsinin port 443 olduğunu gördüm ve çoğunun ipsi aynıydı. Neden birden başladı hiçbir fikrim yok. Tarama yaptım fakat bilgisayarımda herhangi bir virüs veya o tarz bir şey çıkmadı. Dün bios update yapabilmek için aileden birinden flash bellek almıştım onun içinde ramnit tarzı trojenler varmış onları dün silmeye çalıştım flash belleği formatladım bilgisayarımda da virüs taraması yaparak olanları olabildiğince silmeye çalıştım fakat ne kadar silindi bilmiyorum. Norton 360'da kullanıyorum aynı zamanda. Acaba dün ki trojanlarla alakalı olabilir mi bugün birden böyle bildirimlerin çıkması merak ediyorum. Bilenler lütfen bir yardım etsin.

Ekler

• ddasdaad.png
    ddasdaad.png
    69.4 KB · Hit: 73
Geri