nasıl birisi olduğuna göre değişir bu soruyaşı 18 ne alacağımı bilmiyorum çünkü 2 ay oldu beraberiz uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz öneriniz varmı
hiç bi kıza hediye de almadık ki anlamam da ama araştırıyorumnasıl birisi olduğuna göre değişir bu soru
hiç bi kıza hediye de almadık ki anlamam da ama araştırıyorum
bir kaç şey beğendim buldum çok iyi ama beğenir mi bilmiyorum secenek çok gösterebilecegim kimse yokSevdiği şeyleri alabilirsin fakat gidip ne seviyosun diye de sorma
durumun sağlamsa bir tane alma beğendiğin herşeyi al kutu yap işte direkbir kaç şey beğendim buldum çok iyi ama beğenir mi bilmiyorum secenek çok gösterebilecegim kimse yok
ilk tanışmaya gore o kadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum pahalı o markavalla bende daha önce almadım hiç ama alsam pahalı şeyler alırdım pandoradan felan
fiyattan çok anlamı önemliilk tanışmaya gore o kadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum pahalı o marka
ilk date se yemek felan yedir sinemaya götür beraber yiyin yane parayı ilk date den hediyeye gerek yokilk tanışmaya gore o kadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum pahalı o marka
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyattan çok anlamı önemli
Ayrılınca görürüm ben senivalla bende daha önce almadım hiç ama alsam pahalı şeyler alırdım pandoradan felan
valla hani olsada ayrılsam kralAyrılınca görürüm ben seni