Kürdistan diye bir yer var. Irağın kuzeyi bu türkiyedeki terör örgütü şerrolar kürdistan yok kürdistan yok bahanesini sadece ülkeyi bölmek için kullanıyor sadece. Bi dillerinden düşmedi amanda kürdistan amanda kürdistanBu tür şeylerin savunulacak yanı yok. İki ittifakta sorunludur. İlk turda iki aday haricinde kalan bir adaya oy vereceğim. Hangisi beni ikna eder orası net değil benim açımdan da.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca kürdistan diye bir şey yoktur. Bunu kafanıza sokun. Sözüm meclisten dışarıya. İyi forumlar
Başka alternatif önerirseniz düzenlerim. Zira sağcı görüşte olan ve gündem olan sadece cumhur ittifakı olduğu için böyle dile getirmeyi uygun gördüm.Sağcı eşit değildir akpli. Lütfen daha münasip bir şey yaz zira ben rahatsız oldum
Cumhur ittifakını desteklemeyi düşünenler gibi bir şeyBaşka alternatif önerirseniz düzenlerim. Zira sağcı görüşte olan ve gündem olan sadece cumhur ittifakı olduğu için böyle dile getirmeyi uygun gördüm.
Hadi tanınmıyor desem, tanınıyor abi. Adamlar ABD ve İngiltere Garantörlüğünde yaşıyorlar. Türkiye'nin görmediği ekonomik desteği bunlar görüyor. Hala daha "bre gürdistan istiyoz" diyorlar. Kusura bakmayın ağzımı bozacağım; Ulan, defolup git o zaman Irağın Kuzeyine. Kürt vatandaşlarını vizsesiz alıyorlar. Hala gelip "Doğuyu istiyoruz" diyorlar. Daha ağır laflar söylerdim de bu tetoşlar için değmez.Kürdistan diye bir yer var. Irağın kuzeyi bu türkiyedeki terör örgütü şerrolar kürdistan yok kürdistan yok bahanesini sadece ülkeyi bölmek için kullanıyor sadece. Bi dillerinden düşmedi amanda kürdistan amanda kürdistan
Hocam mesajınızı düzenlemenizi öneririm. Tepkiniz haklı ama uyarı sebebi.Hadi tanınmıyor desem, tanınıyor abi. Adamlar ABD ve İngiltere Garantörlüğünde yaşıyorlar. Türkiye'nin görmediği ekonomik desteği bunlar görüyor. Hala daha "bre
Cumhur ittifakında değil. Erdoğan'a destek veriyor.Puahahshahhas bu bide cumhur ittifakinda
Bunlara destek verene sağcı demek zor.Sağcı olan dinine ve milletine bağlıdır.Ne dindar adam nede vatansever adam bunlara fırsat vermez.Yapacağınız yorumlar öznellik belirtmeyip objektif olmalıdır. Kıyaslamaya gerek yok ülkede teröristle iş birliği yapmayan bir ben kaldım.
Ben sadece buna yorumunuzu bekliyorum. Hem başka bir perspektif kazandırmış olursunuz böylece. Teşekkürler.
Sağ veya solcu kimse birbiriyle boşuna tartışmasın. Ben bu fotoğrafın maks ne kadar savunulabileceğini görmek istiyorum.