Neler Yeni

"Mantıklı" sağcı görüşlü kullanıcılar, bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bu tür şeylerin savunulacak yanı yok. İki ittifakta sorunludur. İlk turda iki aday haricinde kalan bir adaya oy vereceğim. Hangisi beni ikna eder orası net değil benim açımdan da.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca kürdistan diye bir şey yoktur. Bunu kafanıza sokun. Sözüm meclisten dışarıya. İyi forumlar
Kürdistan diye bir yer var. Irağın kuzeyi :D bu türkiyedeki terör örgütü şerrolar kürdistan yok kürdistan yok bahanesini sadece ülkeyi bölmek için kullanıyor sadece. Bi dillerinden düşmedi amanda kürdistan amanda kürdistan

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
kendimi bir tık solcu görüyorum sağcı gözünden baksam bile yaptıkları/yapacakları şeyler mantıklı gelmiyor

Besim Tibuk

80+ Gold
Sağcı eşit değildir akpli. Lütfen daha münasip bir şey yaz zira ben rahatsız oldum:)

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Sağcı eşit değildir akpli. Lütfen daha münasip bir şey yaz zira ben rahatsız oldum:)
Başka alternatif önerirseniz düzenlerim. Zira sağcı görüşte olan ve gündem olan sadece cumhur ittifakı olduğu için böyle dile getirmeyi uygun gördüm.

Besim Tibuk

80+ Gold
Başka alternatif önerirseniz düzenlerim. Zira sağcı görüşte olan ve gündem olan sadece cumhur ittifakı olduğu için böyle dile getirmeyi uygun gördüm.
Cumhur ittifakını desteklemeyi düşünenler gibi bir şey

Bura.K

80+ Silver
Kürdistan diye bir yer var. Irağın kuzeyi :D bu türkiyedeki terör örgütü şerrolar kürdistan yok kürdistan yok bahanesini sadece ülkeyi bölmek için kullanıyor sadece. Bi dillerinden düşmedi amanda kürdistan amanda kürdistan
Hadi tanınmıyor desem, tanınıyor abi. Adamlar ABD ve İngiltere Garantörlüğünde yaşıyorlar. Türkiye'nin görmediği ekonomik desteği bunlar görüyor. Hala daha "bre gürdistan istiyoz" diyorlar. Kusura bakmayın ağzımı bozacağım; Ulan, defolup git o zaman Irağın Kuzeyine. Kürt vatandaşlarını vizsesiz alıyorlar. Hala gelip "Doğuyu istiyoruz" diyorlar. Daha ağır laflar söylerdim de bu tetoşlar için değmez.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hadi tanınmıyor desem, tanınıyor abi. Adamlar ABD ve İngiltere Garantörlüğünde yaşıyorlar. Türkiye'nin görmediği ekonomik desteği bunlar görüyor. Hala daha "bre
Hocam mesajınızı düzenlemenizi öneririm. Tepkiniz haklı ama uyarı sebebi.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Cihan Duman
Bilim ilerliyor, çağ değişiyor biz millet olarak yine geleneklerimizden şaşmayıp daha saçma şeyler için birbirimize düşman oluyoruz 🤐🤐🤐🇹🇷

Vesselam

80+ Bronze
Arkadaşlar IKBY, yani açılımı Irak Kürt Bölgesel Yönetimi olan, sizin deyiminizle de kürdestan olan bölge barzani yönetimindedir ve askeri de peşmergedir. Bizim burdaki kekelerin bahsettiği kürdestan bu bölge değil ki bu kekelerin çoğu da sevmez barzani ve peşmergeyi. Sebebi de peşmergenin zaman zaman pkaka ve yepegeyi biçmesidir:D özellikle peşmerge ile pkaka karşı tarafta, düşman unsurlardır. Türkiyenin doğusundan toprak alıp özerklik kurmak, bu tırşiklerin temel hedefi, hiçbir zaman gizli bir şey de değildi. O yüzden Türkiyeye musallat olmayı bırakmayacaklar. Kürtleri çok sevdiklerinden yahut haklarını savunduklarından kurulmadı o parti. Bizim çok şerefli vatan sevgisi en yüksekte olan sağ da, Atatürk'ün partisi olduğunu iddia edip o yolda ilerlediğini söyleyen sol da seçim zamanı yaklaştığında doğu bölgesini bu kekelerin tekelinden kurtarmak yerine zor ve onurlu olan yolu seçip yalakalığa başlayıp, çeşitli isteklerini kabul ederek desteklerini almaya çalışırlar. Birbirlerinden onurlu, haysiyetli ve şerefli vatanperver siyasetçilerimiz olduğu için şükretmeliyiz.

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
Yapacağınız yorumlar öznellik belirtmeyip objektif olmalıdır. Kıyaslamaya gerek yok ülkede teröristle iş birliği yapmayan bir ben kaldım.
Ben sadece buna yorumunuzu bekliyorum. Hem başka bir perspektif kazandırmış olursunuz böylece. Teşekkürler.

Sağ veya solcu kimse birbiriyle boşuna tartışmasın. Ben bu fotoğrafın maks ne kadar savunulabileceğini görmek istiyorum.

screenshot_20230324_100325_kiwi-browser-jpg.511185
Bunlara destek verene sağcı demek zor.Sağcı olan dinine ve milletine bağlıdır.Ne dindar adam nede vatansever adam bunlara fırsat vermez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,558
Üyeler
161,090
Son üye
MSTÇ
Top Bottom