YOUNG
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
büççe 3k ila 7k arası değişe bilir ama baktığım üzere genel olarak giriş seviyesi mekanik klavyeler 3000 ila 4500 arası değişiyor ben 1 2 saat araştırma ile
aga %60 olmaz ya ben yön tuşlarını kullanıyorum![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK FUN60 Ultra, kompakt tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
![]()
IQUNIX EZ60 Hall Effect Magnetic Jade Gaming Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
IQUNIX EZ60, sıra dışı tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
![]()
Nuphy Air75 HE Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
ez63 veya nuphy air bakabilirsiniz o zamanaga %60 olmaz ya ben yön tuşlarını kullanıyorum