🔥İndirim Madlions MAD60 MAD68 HE 8K Manyetik Switch Klavye 1500 TL

Klavye çok büyükmüş ya 60 tuş çok fazla. Yakında wasd klavyeler çıkar bir de esc tuşu tamam

Arkadaşlar selam.
Rekabetçi CS oynuyorum faceit tryhard vs.
Klavyem Hyperx Alloy Origins 60. Bunlardan birini almama gerek var mı?

Teşekkürler.

FIRSAT300 Kodu ile 1500 TL ye geliyor kaçırmayın.

Siyah

Beyaz

68 TUŞLU olanları.
Bunlar manyetik red mi yoksa başka bir switch mi

Arkadaşlar selam.
Rekabetçi CS oynuyorum faceit tryhard vs.
Klavyem Hyperx Alloy Origins 60. Bunlardan birini almama gerek var mı?

Teşekkürler.
movementi etkiliyor bende hem manyetik hep mekanik var etkiliyormu dersen ben pek etki hissedemiyorum. Tabi try hard oynamıyorum.

Klavye elime ulastı kalitesi filan hosuma gitti . Ama rgb yokmus bunu biraz üzüldüm jbvhcjbv . Yazılım arayüzü baya iyi fakat 8k şeyi bulamadım. Yazılım güncellemesi yaptım klavyeyi

Klavye elime ulastı kalitesi filan hosuma gitti . Ama rgb yokmus bunu biraz üzüldüm jbvhcjbv . Yazılım arayüzü baya iyi fakat 8k şeyi bulamadım. Yazılım güncellemesi yaptım klavyeyi
evet sizin aldığınız rgbsiz versiyon orda yazanı alıcaktınız siyah 60 olan rbgydi bende dün onu kodla 1750ye getirdim yanına bir şey daha ekledim ama onu iptal edebilir miyim acaba bilginiz var mı? kampanyadan mı düşerler yoksa

evet sizin aldığınız rgbsiz versiyon orda yazanı alıcaktınız siyah 60 olan rbgydi bende dün onu kodla 1750ye getirdim yanına bir şey daha ekledim ama onu iptal edebilir miyim acaba bilginiz var mı? kampanyadan mı düşerler yoksa
Olsun artık rgbsiz klavyemiz olsun bi kere nxmcbvncx Bu cs ve valo için WASD ayarları yapıyorlardı bu gecerli mi acaba

Geldi Xkral Tr 😂 gayet iyi

Ekler

• IMG_20250922_111504.webp
    IMG_20250922_111504.webp
    745.7 KB · Hit: 36
Geri