birhiçim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 186
bendede hiç çalışmıyor direkt tükendi diyor@Ckribrahim @drakathx hocam yakın zamanda almışsınız kod bende hiç çalışmıyor bitti mi?
bendede hiç çalışmıyor direkt tükendi diyor@Ckribrahim @drakathx hocam yakın zamanda almışsınız kod bende hiç çalışmıyor bitti mi?
Kod bitmiş olabilir. Yine gelir ama kod. Sıcak fırsatları takip edin orda arkadaşlar paylaşıyor@Ckribrahim @drakathx hocam yakın zamanda almışsınız kod bende hiç çalışmıyor bitti mi?
kazı kazan var bu akşam belki ordan iyi bir şey gelir ayrıca bakalım nasip.Kod bitmiş olabilir. Yine gelir ama kod. Sıcak fırsatları takip edin orda arkadaşlar paylaşıyor
Emin değilim 1500/100 vardı bende tanımlı hem o hemde FİRSAT300 KULLANIP ALDIM@Ckribrahim @drakathx hocam yakın zamanda almışsınız kod bende hiç çalışmıyor bitti mi?
Bunlar manyetik red mi yoksa başka bir switch miFIRSAT300 Kodu ile 1500 TL ye geliyor kaçırmayın.
Siyah
![]()
Meyer Gaming FGG Fierce Gaming Gear MAD60 HE Hall Effect Rapid Trigger 8K Mekanik Klavye (Manyetik Switch) - Fiyatı, Yorumları
Meyer Gaming FGG Fierce Gaming Gear MAD60 HE Hall Effect Rapid Trigger 8K Mekanik Klavye (Manyetik Switch) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Beyaz
![]()
Meyer Gaming FGG Fierce Gaming Gear MAD60 HE Hall Effect Rapid Trigger 8K Mekanik Klavye (Manyetik Switch) - Fiyatı, Yorumları
Meyer Gaming FGG Fierce Gaming Gear MAD60 HE Hall Effect Rapid Trigger 8K Mekanik Klavye (Manyetik Switch) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
68 TUŞLU olanları.
![]()
Meyer Gaming Madlions MAD68 HE Rapid Trigger Hall Effect Mekanik Klavye 8K (Manyetik Switch) - Fiyatı, Yorumları
Meyer Gaming Madlions MAD68 HE Rapid Trigger Hall Effect Mekanik Klavye 8K (Manyetik Switch) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
movementi etkiliyor bende hem manyetik hep mekanik var etkiliyormu dersen ben pek etki hissedemiyorum. Tabi try hard oynamıyorum.Arkadaşlar selam.
Rekabetçi CS oynuyorum faceit tryhard vs.
Klavyem Hyperx Alloy Origins 60. Bunlardan birini almama gerek var mı?
Teşekkürler.
evet sizin aldığınız rgbsiz versiyon orda yazanı alıcaktınız siyah 60 olan rbgydi bende dün onu kodla 1750ye getirdim yanına bir şey daha ekledim ama onu iptal edebilir miyim acaba bilginiz var mı? kampanyadan mı düşerler yoksaKlavye elime ulastı kalitesi filan hosuma gitti . Ama rgb yokmus bunu biraz üzüldüm jbvhcjbv . Yazılım arayüzü baya iyi fakat 8k şeyi bulamadım. Yazılım güncellemesi yaptım klavyeyi
Olsun artık rgbsiz klavyemiz olsun bi kere nxmcbvncx Bu cs ve valo için WASD ayarları yapıyorlardı bu gecerli mi acabaevet sizin aldığınız rgbsiz versiyon orda yazanı alıcaktınız siyah 60 olan rbgydi bende dün onu kodla 1750ye getirdim yanına bir şey daha ekledim ama onu iptal edebilir miyim acaba bilginiz var mı? kampanyadan mı düşerler yoksa
Geldi Xkral Trgayet iyi