Ses kartı olarak şu ürün de var. Tamamen bütçene kalıyor iş. Bu üstte önerdiğime göre biraz daha kaliteli, ama düzgün bir indirimi yok ve biraz daha pahalı...
ew300 önerenler oldu senin dediğinide diyen oldu sense almayıp ew200 çekseydin daha iyi denildi de hocam denemek için aldım kulak sıkıntı benim :D her...
valla hocam dedim pahalı iyilerden ilk almak yerine dedim f-p ucuza kaçayım çünkü ilk defa kullanacağımdan dolayı iem belki sevmem belki rahatsız eder belki...
Bu arada biraz alışma süreci tanımanı öneririm. IEM ve kulaküstü aralarında geçince çok fark oluyor. O ses farkına biraz kulağı alıştırmak gerekiyor...
valla konforlu mu evet başta ama kulağımı rahatsız etti sanki böyle pandemideyken sıkı lastikli maske üzerine gözlük takıyormuşumda kulağımı kesiyormuş...
gecmis olsun hocam inceleme kanalları bu ürünlerde neredeyse hepsi sponsor oldugu icin olmıyan seye var diyorlar dusunursun urunu oldugundan nasıl yanlıs...
ses konusunda bim 100 tl kulaklık sesi alıyorum bu biraz üzücü üründe bass vs hiç yok diyebilirim direk yok zero 2 eq kullanıyorum şuan mirlavdan aldım...
Ürünü yeni aldım ilk defa iem kullanıyorum defaultta leş gibi müzik dinlerken kulaklarım kanadı resmen ayar öneriniz var mı ? CS2 de ses kasmak ve müzik...