drakathx isimli üyenin son içerikleri

1. D

Öneri Samsung Galaxy Buds 3 alınır mı?

Alacaktım da hocam kulaklığı vazgeçtim ai yapay zeka var özellikler arasında anc kısmında sanırım benim telefon hem eski ve Samsung marka model olmadığı için kullanamayacaktim vazgeçtim almaktan yoksa çok iyi ürün 🥲😂
  2. D

🔥İndirim Claw's 8K UHD HDMI 2.1 219 TL

2 2.5 metre galiba
  3. D

6 saat furmark testi normal mi ?

Oyunlarda mı oluyor ne zamanlarda oluyor mesela PC açılınca mı mesela kapatırken mı masaüstünde boşta beklerken mi bendede oluyordu ama nvidia üzerinden driver guncellerken yaşıyordum gidip geliyordu.
  4. D

🔥İndirim Claw's 8K UHD HDMI 2.1 219 TL

O sıra Philips 8k hdmı kablosuna 750 TL veren ben 🥲😭
  5. D

6 saat furmark testi normal mi ?

6 saat sokmaya ne gerek var cpu da sanırım 2 saat sokmusun dostum sakin ol 5 en fazla 10 dk yeter testler abartmaya gerek yok atom parçalamayacak sistemin 😂😂😂
  6. D

Öneri Gameraider mouse 1300 tl ye alınır mı

Kesinlikle öyle o yüzden seçim yaparken iyi araştırmak lazım. Amazon olsa bak keyfine derdim. Ama değil işte iade almayadabilir.
  7. D

🔥İndirim 36 DOLAR AJAZZ AK871 KABLOSUZ KLAVYE

Çok sade duruyor tercihim değil
  8. D

🔥İndirim 36 DOLAR AJAZZ AK871 KABLOSUZ KLAVYE

Kötü alınmaz 🥲
  9. D

İnceleme Inno3D RTX 5070 İnceleme

Zaten inno3d markası üzmez gönül rahatlığıyla alınabilir.
  10. D

MCHOSE Ace 60 Pro alınır mı?

%60 sorun değilse üzmez dostum küçük olduğu için üzdü beni bu gün aula f99 aldım yarın elime gelecek. Mchose ace 60 pro var bende şuan güzel ve hassas.
  11. D

Öneri Aula F99 alınır mı? Klavye konusunda öneri lazım.

F99 da karar kıldım ve aldım yarın elime ulaşacak knobsuz oluşu üzüyor ama olsun bir deneyeyim amazondan aldım bu yüzden deneyeyim memnun kalmazsam iade ederim. Diğer modellere bakarım.
  12. D

🔥İndirim Xiaomi Redmi Watch 5 Active 1.099 TL

Ürün mükemmel ilk çıktığında aldım kazık yedim fiyatta Ama olsun f/p sesli görüşmesi gayet yeterli ve güzel.
  13. D

🔥İndirim TP-LINK Tapo C210 2K Ev Kamerası 799 TL

Evde kedimi izlemek için alınır mı? Kalitesi nasıl görüntü özellikle.
  14. D

Öneri Samsung Galaxy Buds 3 alınır mı?

Telefon alcam ama şuan değil idarelik alırsam da Max A16 A26 a36 falan alırım Max idarelik yaz sonu s24 s25 falan çekerim açıkçası o Zaman tune flex 2 mı alayım hocam ?
  15. D

🔥İndirim Samsung Tab S9 FE 10.299 TL

Güzel gibi
Geri