drakathx isimli üyenin son içerikleri

1. drakathx

Yardım Monitörümde Yatay Çizgiler Var

aynen öyle
  2. drakathx

Yardım Monitörümde Yatay Çizgiler Var

uğraşmak istemezsen yeni monitör zamanı gelmiş demektir
  3. drakathx

Monitör Perte mi Çıktı?

dostum base atıyor monitörün sakin ol (!) Şaka bir yana geçmiş olsun garanti devam ediyorsa servise ver 1782761973 h25t7 milli monitör gibi bir şey tavsiye ederim
  4. drakathx

❌İndirim Bitti! Kingston Nv2 Nvme Pcıe 4.0 1tb 2.566₺

techburada satıcısından amazon üzerinden G65B yi aldım sorunsuz gönderdi güvenilir demiyorum elbette fake monitör satmamış oldu :D
  5. drakathx

Dark Pro Master 12cm Kasa Fanı - 90 Cfm - 4.36 Statik Basınç - 449 TL (+Kargo)

Deneyip test edin hocam iyiyse almayı düşünüyorum
  6. drakathx

🔥İndirim Koorui G2511e 24.5 İnç Monitör, 320hz E-Spor Monitörü 6.501₺

Hangisi daha iyi lenovo mu yoksa koorui mi?
  7. drakathx

Dark Pro Master 12cm Kasa Fanı - 90 Cfm - 4.36 Statik Basınç - 449 TL (+Kargo)

Normalde böyle sevmiyorum RGB sonsuz ayna tasarımlı olanlar hoşuma gidiyor asia horse dawn pro aldım. Beyaz kasaya gider mi acaba RGB yok ve siyah 🥲
  8. drakathx

🔥İndirim ❗Popeyes Popchicken, Tavuk Burger Kaçmaz Menü 600 Yerine 340 TL❗

Ah bi Arka planını görseniz yemekten soğursunuz 🤣
  9. drakathx

Kredi Kartına Para Atarak Limiti Artırılabilir, Taksitli Alışveriş Yapılabilir?

Bankaya sordun mu günlük işlem limiti olabilir mi acaba yükseltilebilir ise yaparsın 1782658810 Benim şuan 75/75 yurtiçi yurtdışı
  10. drakathx

Kredi Kartına Para Atarak Limiti Artırılabilir, Taksitli Alışveriş Yapılabilir?

Akbank da garantide finans da yapı kredi de en parada denemiştim oluyordu 10k limit diyelim ürün 15 20k üzerini tamamlayıp kart borcu öde kısmından fazla fazla ödeyip taksitli ürün almıştım
  11. drakathx

Bilgisayarımda Rat Var !!!

Garanti olsun güvene al kendini değiştir kullandığın şifreleri dün arkadaşıma benzer olay oldu rar değildi gerçi ama steamda seslideydik bir anda çıkış yaptı hesaptan bir anda hesap patladı guard silinmiş şifre vs değişmiş hesabının hemen mail ve hesaplarının şifresini değiştirdi anti virüs...
  12. drakathx

Bilgisayarımda Rat Var !!!

Format bas anti virüs programı kullanmanı tavsiye ederim
  13. drakathx

Wraith E-Sports İade Koşullarını Değiştirdi!

Olması gereken şeyi başta değilde sonradan işleme koymuşlar ne garipler
Geri