Alacaktım da hocam kulaklığı vazgeçtim ai yapay zeka var özellikler arasında anc kısmında sanırım benim telefon hem eski ve Samsung marka model olmadığı için kullanamayacaktim vazgeçtim almaktan yoksa çok iyi ürün 🥲😂
Oyunlarda mı oluyor ne zamanlarda oluyor mesela PC açılınca mı mesela kapatırken mı masaüstünde boşta beklerken mi bendede oluyordu ama nvidia üzerinden driver guncellerken yaşıyordum gidip geliyordu.
6 saat sokmaya ne gerek var cpu da sanırım 2 saat sokmusun dostum sakin ol 5 en fazla 10 dk yeter testler abartmaya gerek yok atom parçalamayacak sistemin 😂😂😂
%60 sorun değilse üzmez dostum küçük olduğu için üzdü beni bu gün aula f99 aldım yarın elime gelecek. Mchose ace 60 pro var bende şuan güzel ve hassas.
F99 da karar kıldım ve aldım yarın elime ulaşacak knobsuz oluşu üzüyor ama olsun bir deneyeyim amazondan aldım bu yüzden deneyeyim memnun kalmazsam iade ederim. Diğer modellere bakarım.
Telefon alcam ama şuan değil idarelik alırsam da Max A16 A26 a36 falan alırım Max idarelik yaz sonu s24 s25 falan çekerim açıkçası o Zaman tune flex 2 mı alayım hocam ?