drakathx isimli üyenin son içerikleri

1. drakathx

Kiwi Kfan-7607 350tl Satıcı N11 Değişebilir 18650 Pilli.

ucuz etin yahnisi misali piyasadaki çoğu ürün kalitesiz ve dandik
  2. drakathx

Yardım Masaüstü PC İçin Ethernet Kablosu ve Akım Korumalı Priz Önerisi

Ugreen aldım kabile direkt de vardı amazonda fakat hatırladığım kadarıyla ethernet kablosu indirimlerinde alanların bazıları memnun değildi o yüzden almadım mevcutta tunçmatik 5 li kullanıyorum ama kısa haliyle prize 3 metrelik normal 3 lü prizi ek yaparak kullanıyorum. Sanırım bir çok akım...
  3. drakathx

Yardım Xprime Koltuk Alınır mı

Zamanında king modeli aldım fena değildi ama açıkçası deri tavsiye etmiyorum aşırı terletiyor bence şuan havit gc927 kullanıyorum başlarda iyiydi de yok buda iyi değil uzun kullanımda totoyu ağrıtıyor ve terletiyor deri olduğundan
  4. drakathx

Çektim hocam teşekkürler akım korumalı priz için öneriniz var mı acaba
  5. drakathx

Nasıl hocam hızda bir düşüş vs var mı yoksa aynen iletiyor mu?
  6. drakathx

Evde 1000/1000 türknet kullanıyorum. Şuan kablosuz olarak kullanıyorum 1000/1000 göremiyorum 100 max görüyorum yeterli mi evet ama CS2 de anlık rekabetçi de özellikle net jitter ms uçuşa geçiyor oyun kasıyor gibi oluyor sinir bozucu. Modem PC den 1 metre uzakta fakat sık sık yer değiştiriyorum...
  7. drakathx

❌İndirim Bitti! Gta 6 3600 TL Vatan Bilgisayar

pc versiyon değil dimi ho cam ps5 vee xbox da mı çalışıyor
  8. drakathx

❌İndirim Bitti! İnno3d RTX 5070 Ti 41.111₺

9070 xtler gayet uygun keyfe göre 5070ti yada 9070 xt çökün
  9. drakathx

Ekran Kartı Jelatini Yardım

Sök geç sökmesende bir şey olmaz gerçi
  10. drakathx

🔥İndirim Gratis Tüm Ürünülerde %70 İndirim

mutant reis vol 2 de gelir mi acaba
  11. drakathx

❌İndirim Bitti! Hızlı Coca-Cola Orijinal Tat Pet 4x1 L 160tl + 300'e Kupon

Kargoda takla ata ata şekerli suya döner asit kalmaz 🤣🤣
  12. drakathx

Yardım Türknet Vdsl'den Sonra Fiber Adrese Taşındım, Kurulum Ücreti Dahil Olur Mu?

Gigafiber 1000/1000 kullanıyorum benden almışlardı ücret gerçi ben peşin ödeme kampanyasından yararlandım tekte ödedim abonelik ücreti ve aktivasyon yada kurulum ücretini normalde 50 TL mi ne faturaya yansiyordu
  13. drakathx

🔥İndirim Neeko Phonix Mobıl Stıck Telefon Kontrol Oda Aydınlatma Sistemi Full Rgb 594 TL

Olabilir hocam bazen Okus pokus yokolus yapabiliyor kargolar
  14. drakathx

🔥İndirim Neeko Phonix Mobıl Stıck Telefon Kontrol Oda Aydınlatma Sistemi Full Rgb 594 TL

Maksat oda ışığını açmayayım azıcıkta ortam ambiyansı olsun diye aldım 2 adet 1784302312 App de renk ayarı aşırı az ama fena değil denebilir. O fiyata app olması bile iyi bence
Geri