Phegru
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 173
Bir iki aydır bakıyorum 6 senelik Bloody klavyemi değiştireyim dedim bunda karar kıldım bakalım umarım uzun ömürlü olur.Valla ne yapacağımızı şaşırdık![]()
Bir iki aydır bakıyorum 6 senelik Bloody klavyemi değiştireyim dedim bunda karar kıldım bakalım umarım uzun ömürlü olur.Valla ne yapacağımızı şaşırdık![]()
memnun musun kb904l ile almayi dusunuyorumdaBir iki aydır bakıyorum 6 senelik Bloody klavyemi değiştireyim dedim bunda karar kıldım bakalım umarım uzun ömürlü olur.
Membran klavyeden geçtim de bir fark göremedim. Yapılması gereken ayar var mı bilmiyorum.memnun musun kb904l ile almayi dusunuyorumda
simdi kb900l siparisi verdim 1290 liraya geldi f tuslari yok ama ihtiyacimda yok cokeski birklavyeden gecis yapiyorum beklenti yuksek f tuslarina ihtiyac olursa onuda baglar kullanirim tesekkurler yorum icinMembran klavyeden geçtim de bir fark göremedim. Yapılması gereken ayar var mı bilmiyorum.
full size düşermi piyasaya yakında beklemekten maraba oldum.Kod geçerli olmuyor kod bulunursa çok daha iyi fiyat olur.
![]()
Havit Gamenote KB900L RGB Manyetik Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi - 8Khz Rapid Trigger - Hot Swappable - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote KB900L RGB Manyetik Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi - 8Khz Rapid Trigger - Hot Swappable yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kupon denk getirseydim bunu alacaktım iade edip ama kupon denk gelmediği için vazgeçtim. Rica ederim.simdi kb900l siparisi verdim 1290 liraya geldi f tuslari yok ama ihtiyacimda yok cokeski birklavyeden gecis yapiyorum beklenti yuksek f tuslarina ihtiyac olursa onuda baglar kullanirim tesekkurler yorum icin
Hocam ürünü kullanıyormusunuz. Memmunmusunuz?simdi kb900l siparisi verdim 1290 liraya geldi f tuslari yok ama ihtiyacimda yok cokeski birklavyeden gecis yapiyorum beklenti yuksek f tuslarina ihtiyac olursa onuda baglar kullanirim tesekkurler yorum icin