Abdulkadir__
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Aynen 1000 lira üstüne 500 veriyor. saat de kargoyla 1060 gibi bir şey oluyorx fiyatın üzerinde alışverişe mi veriyor
Aynen 1000 lira üstüne 500 veriyor. saat de kargoyla 1060 gibi bir şey oluyorx fiyatın üzerinde alışverişe mi veriyor
İnceleme videosu atar misin ben bulamadımMikrofonu bu markadan tercih etmezdim. Çoğu incelemesini izledim. Beni tatmin etmedi...
İncelemeleri yapanlardan dolayı mı veya ürün kalitesinden dolayı mı bilmiyorum.
Bence klavye+fare+kulaklık alınabilir. mikrofona yorum yapamam
Ses kalitesi fena degil mikrofonda öyle pedleri çok küçük benim kulaklarımı acımıştı tabi alışırsan bişey olmazH2230d nasıldır hocam fp midir alınır mı?
Ben genel diğer mikrofonları için konuşmuştum. Bu modelden daha iyi olanlar bile tatmin edici değil bana göre. Bu modelin incelemesini bulamadım.İnceleme videosu atar misin ben bulamadım
1000 tl üzeri olması lazım diye biliyorum alışveriş limitisadece kulaklığı alabildim 359 liraya aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kulaklığı iyzico ile alsam nolurdu normal kartla aldım parolpara iyzico hakkında bir şey bilmşyorum hesabımda yok
nasıl geliyor 600eh7 alınır mı parolaparayla 600 e gelecek
Açıkcası bende özelliklerini kullanmıyorum şık duruyor metalik rengi var şarjı ekran parlaklığı yarıda 2 3 hafta gidiyor .Normal saat gibi yani spor modunu falan kullanmadan kullanmak için aldım da günlük kullanımda nasıl saat
parolaparaya kayıt olup para atıyorsun sonra sanal kart oluşturup sipariş geçiyorsun 800 e 400 cashback veriyornasıl geliyor 600e
siparişlere girince kolay iade varSiteden sipariş iptali nasıl yapılıyor arkadaşlar? Bilen var mı?