Havitin böyle indirimler sayesinde adını duyurup fazla kitleye erişince bu tarz indirimleri bırakıcak, yada vatan gibi önce fiyatları şişirip sonra indirim adı altında bindirim yapıcak gibime geliyor. Umarım böyle bir şey olmaz.
vatan hep pahalıydı ki dostumHavitin böyle indirimler sayesinde adını duyurup fazla kitleye erişince bu tarz indirimleri bırakıcak, yada vatan gibi önce fiyatları şişirip sonra indirim adı altında bindirim yapıcak gibime geliyor. Umarım böyle bir şey olmaz.
Forum da konu açmasak stoklar bitmeyecekHavitin böyle indirimler sayesinde adını duyurup fazla kitleye erişince bu tarz indirimleri bırakıcak, yada vatan gibi önce fiyatları şişirip sonra indirim adı altında bindirim yapıcak gibime geliyor. Umarım böyle bir şey olmaz.
hahahaForum da konu açmasak stoklar bitmeyecek
sen 0 dan high end e mi gidiyon hoca tüm parçalardaMeredeyse hiç kullanmamdığım MS1033'ü 300'den veriyorum KB884L için. Up yapamadığımız için kalıyoruz ortada ne yapak xd
Yok ya kargo parası H2230D için fazla tutuyordu, yanına bunu da çektim hem fare bozuluyordu hem de ekstra kargo ödemem diye. Köşede duruyorsen 0 dan high end e mi gidiyon hoca tüm parçalarda
ekipman demiyom sistemYok ya kargo parası H2230D için fazla tutuyordu, yanına bunu da çektim hem fare bozuluyordu hem de ekstra kargo ödemem diye. Köşede duruyor
He ben bunu bi 7-8 sene kullanırımekipman demiyom sistem![]()
He ben bunu bi 7-8 sene kullanırım
Alimi klavyeyi