- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,797
- Konu Sahibi Konu Sahibi
℅65 olarak geçiyor. Normal boyutta. Hissiyat olarak sormuştum aslındaBoyutu %60 ama beklediğimden daha ufak ve hafif geldi gözüme![]()
℅65 olarak geçiyor. Normal boyutta. Hissiyat olarak sormuştum aslındaBoyutu %60 ama beklediğimden daha ufak ve hafif geldi gözüme![]()
Mchose ACE 60 pro ile aynı diyebilirim aşırı hassas℅65 olarak geçiyor. Normal boyutta. Hissiyat olarak sormuştum aslında
Ben o klavyeyide bilmiyorum xdMchose ACE 60 pro ile aynı diyebilirim aşırı hassas
daha önce hiç bu özellikte bir klavye kullanmadım, driverdan ayarlanması gereken şeyler var mı? Klayeyi taktım, driver indirdim ancak herhangi bir şey ayarlamadım, 8k hz falan açmak gerekiyor mu bir yerden, açık olarak geliyordur diye tahmin ediyorum.Mchose ACE 60 pro ile aynı diyebilirim aşırı hassas
Valla takıp daha kullanmadım akşam denicem işten sonra mchose ACE 60 pro da web yazılımı vardı oradan ayar çekiliyordu bunu bilmiyorumdaha önce hiç bu özellikte bir klavye kullanmadım, driverdan ayarlanması gereken şeyler var mı? Klayeyi taktım, driver indirdim ancak herhangi bir şey ayarlamadım, 8k hz falan açmak gerekiyor mu bir yerden, açık olarak geliyordur diye tahmin ediyorum.
KB884L arasında kararsız bıraktıKB900L biraz denedim ve genel olarak iyi switch sesi tok aula f75in sesine yakın, malzeme kalitesi olarakta beğendim, elinizde zaten güzel bi klavye var ve sadece rapid trigger için almayı düşünüyorsanız pekte heves etmenizi önermem. Ama tekrardan bu fiyatlara düşerse fiyatını hakediyor aklınızda bulunsun.
sen çek bir tft ekranlı missKB884L arasında kararsız bıraktı
Ekranı önemli değil de F tuşları gerek oluyorsen çek bir tft ekranlı miss
kb884l al geç bak ondan yazıyorum kaldırdım diğer klavyeleri vallaEkranı önemli değil de F tuşları gerek oluyor
K631 Pro üstüne 500 versem alırım aslındakb884l al geç bak ondan yazıyorum kaldırdım diğer klavyeleri valla![]()
KB884L arasında kararsız bıraktı
Hocam dediğim gibi rapid trigger önemli değilse ve f tuşlarını çok kullanıyorsanız KB884L tercih etmeniz daha iyi olur. KB900L De alt f4 atarken biraz garip oluyo 3 tuşa basmak gerekiyorEkranı önemli değil de F tuşları gerek oluyor
F tuşlarına kısayol atıyorum, örneğin Win+ Shift+Delete F3 tuşuHocam dediğim gibi rapid trigger önemli değilse ve f tuşlarını çok kullanıyorsanız KB884L tercih etmeniz daha iyi olur. KB900L De alt f4 atarken biraz garip oluyo 3 tuşa basmak gerekiyor