❌İndirim Bitti! Havit - 08/07 Salı Günü -> Happy Hour İndirimleri / H2230D 299TL / MS1033 299TL / Fuxi-H7 999TL

beyler fare, mikrofon ve kulaklığı alayim mi?

h7 mikrofonu nasıldır ve şarjı ne kadar götürür ev içinde ne kadar kesinti olur bir kaç kişi robotlaşma olur demiş

Klavye özelinde ihtiyacınız varsa alın bence. Havit ürünlerinin ikinci eli pek gitmiyor. Gitse bile çok ucuza koymanız lazım. Yarı fiyatına KB885L satıyorum 1 aydır alan olmadı.

fare sanırım 1khz, trendyolda satıcı öyle yazmış 300 liraya bence düşünme çek ikisinide güle güle kullan.
En azından 2 yıl garantililer. sorun yaşarsan muhattap var...
Mikrofon hakkında bilginiz var mı peki? Yine kulaklıkta var ama fiyat düşmüş ve ben de hiçbir şey yok

Mikrofon hakkında bilginiz var mı peki? Yine kulaklıkta var ama fiyat düşmüş ve ben de hiçbir şey yok
Mikrofonu bu markadan tercih etmezdim. Çoğu incelemesini izledim. Beni tatmin etmedi...
İncelemeleri yapanlardan dolayı mı veya ürün kalitesinden dolayı mı bilmiyorum.
Bence klavye+fare+kulaklık alınabilir. mikrofona yorum yapamam

Klavye özelinde ihtiyacınız varsa alın bence. Havit ürünlerinin ikinci eli pek gitmiyor. Gitse bile çok ucuza koymanız lazım. Yarı fiyatına KB885L satıyorum 1 aydır alan olmadı.
kaç liraya satıyorsunuz hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mikrofonu bu markadan tercih etmezdim. Çoğu incelemesini izledim. Beni tatmin etmedi...
İncelemeleri yapanlardan dolayı mı veya ürün kalitesinden dolayı mı bilmiyorum.
Bence klavye+fare+kulaklık alınabilir. mikrofona yorum yapamam
ikisini çekiyorum o zaman

Geri